goliat napisał(a):
ja ci moge podac numer karty.
nie, nie czekaj.wysle zaraz priorytetem. oczywiscie pin tez dorzuce.jakby co to wyplate dostaje ok. 25, zebys wiedzial kiedy placic i wydawac.
karte kredytowa bede mial za pare tygodni.tez ci wysle.moja dziewczyna tez ci da swoja.po co nam numery kart. jutro tez przepisze na ciebie swoje mieszkanie. przeciez znajomym z gry mozna zaufac.
edit:wraz z mieszkaniem dorzucam lokatorow.tylko ich nie zepsuj.
poplakalem sie ze smiechu czytajac twa prosbe
Drama maker #1
Lothlorien napisał(a):
Ale on nawet nie jest znajomym XD Kupił grę i przyszedł na forum prosic o numer czyjegoś konta... Przecież to takie normalne. Się chłopiec doczekac nie może. Nie mamy się co śmiac, zaraz mu jakiś uber pomoże...
Drama maker #2
Jezeli wysmiewanie sie z innych sprawia wam przyjemnosc to jest to zalosne. Szydzenie, ironizowanie w czystej formie, tylko ja sie pytam po co ? Bo dzien bez dramy dniem straconym ? "Jakis uber pomoze" ? No prosze... Dam wam rade: jezeli nie macie zamiaru pomoc w jakikolwiek sposob, najlepiej bedzie jak nic nie napiszecie.
Erelen napisał(a):
Poza tym, ja tam nie widziałem, żadnej dramy aż do postów Kanga, Shinjiego i twoich Coldee
Jezeli powyzsze dwa posty Ci nic nie mowia to gratuluje umiejetnosci czytania ze zrozumieniem.