Cytuj:
Nuub: jaki Ty widzisz związek pomiędzy tym, że ktoś prosi o pomoc w uaktywnieniu konta (taki to problem?), a tym, że bodajże Zjawcia odesłała Cię do stron www w poszukiwaniu informacji o podstawach. Gwarantuję, że gdy jakiś "noob" pyta po raz setny na LSie o rzeczy, które są wyjaśnione w poradnikach, które pisał najpierw Opiekun, a potem ja - to też odsyłam do www. Po to ludzie to pisali, aby nie powtarzać tego 1000 razy na lsie.
Wątpię, że w gronie obcokrajowców kiedykolwiek dorośniecie do pięt tym, którzy kiedyś byli na CC podstawową wiedzą na temat FFXI. Bo nie chce się Wam poszperać w sieci (poświęcić tych 5-10 minut przed runem) i opóźniacie całe przedsięwzięcia kilkukrotnie. Nie jestem święty - mi też nie raz się zdarzało (szczególnie gdy byłem do danego run'a zapraszany na ostatnią chwilę) - mi jednak jest strasznie głupio przyczyną wpadek całej drużyny.
A Ty spytałeś o subjoby (dobrze kojarzę) i obraziłeś się o to, że Zjawka wysłała Cię do szukania. Ktoś pewnie lolnął, że możesz sobie odpuścić granie w ff skoro chcesz wszystko na tacy. I na podstawie tego twierdzisz, że zostałeś wyśmiany.
O dziwo na CC ostatnio nie było żadnej dramy (no chyba w ciągu ostatnich 2 dni - mam przerwę od gry więc nie wiem) i atmosfera jest co najmniej przyjazna.
I wracając do Ciebie Nuub/goliat - w grze jesteś sympatycznym człowiekiem. Na forum jednak straszny z Ciebie idiota - po cholerę grasz tego "wielkiego złego"?
ale to nie ma nic z tym tematem wspolnego kamil.to co mi zjawka powiedziala to powiedziala i nie czuje jakies urazy. tylko podalem ci to jako jeden z przykladow dlaczego nie bede siedzial na CC (w prywatnej rozmowie zreszta, ale dobra). moglbym teraz tez napisac co mi pisales w tellach ale sobie odpuszcze bo nigdy tego tematu nie skonczymy
fakt, jestem milym czlowiekiem, zarowno irl jak i ig.ale wszystko ma swoje kurwa granice.jakby mi ktos na CC rzucil tekst po huj ty sie wogole odzywasz to bym chyba wpadl w furie. juz zreszta cos kiedys pisalem o waszych komunistycznych sposobach blokowania swobody wypowiedzi.nie bede sie powtarzal
edit:
kamil: jak mozesz twierdzic ze nic nie czytam/wiem o ff skoro nie robiles jeszcze zadnego runu ze mna ani nie spedziles ze mna in game wiecej niz 5 min?(zreszta tylko raz). nie, nie tak wygladala ta cala sytuacja z tym lolem. nie obrazilem sie a linki.co ma wogole to wszystko w spolnego z ta drama to nie wiem.rozumiem ze prowokujesz
sam: no fakt jeszcze nie przeszkodzili