Kabraxis napisał(a):
ie niedorozwojami i powinni was postawic pod sciana i rozstrzelac a nie dac do zabawy gry komputerowe.
/sign
A już się bałem że to tylko ja jestem taki nietolerancyjny że mi się takie rzeczy mażą
Dracos napisał(a):
Tak tak bo szwedzkie angielskie niemieckie francuskie community jest 100% dojrzalsze madrzejsze i w ogole
Nie, nie 100% bardziej, ale znacznie. W MMO już trochę gram (może nie jestem weteranem ale 4+ lata chyba będzie), trochę gierek już przerobiłem i jak do tej pory taki poziom buractwa / wieśniactwa odnotowałem tylko tam gdzie są większe skupiska polaków. Oczywiście nie znaczy to że Polacy są tylko "be" i w ogóle, pewnie, zdążają się genialni ludzie, niemniej odsetek przygłupów jest przygnębiająco wysoki.
Wynika to chyba z tego że ogólnie kultura osobista w naszym kraju stacza się powoli na dno. Wystarczy przejechać się środkiem komunikacji miejskiej i poprzyglądać się zachowaniu młodych ludzi, albo posłuchać ich rozmów. Trudno się spodziewać od kogoś kto zachowuje się w RL tak nie inaczej że w grze nagle będzie "cywilizowany"
Dracos napisał(a):
Osoba ktora pisze zeby ludzi rozstrzliwala pod sciana za wyrazanie pogladow jakie by nie byly (dziecinne,glupie, etc..) jest gorsza niz nazista
Masz rację. Niemniej biorąc pod uwagę to co ostatnio dzieje się w około człowiek może dojść do wniosku że totalitaryzm to nie taki zły ustrój....