mr.Henky napisał(a):
no.. a ja wiem dlaczego do lotra nie wroce
1.Bree... jakos mi cuchnie miastem z Gothica 2 .
Ktorym?
Cytuj:
4.Crafting... hmm wcisniety na sile byle by byl..
Nie mam pojecia od kiedy grales w SWG ale z tego co pamietam, zaraz po premierze Crafting tez byl smieszny. Podobnie jak w WoWie i prawie Zkazdym mmorpg EQ style. Dajmy troche czasu ludziom zeby zdobyli dobre recepty itp.
Ale sprzeczac sie tu nie bede, crafting w SWG > all.
Cytuj:
5.Questy.. nudnawe.. i naciagana fabula ( najbardziej mnie rozbawil intant z czerwonym nazgulem na koncu)
Co bylo w tym naciagane? Wystarczy czytac dialogi, obejrzec filmiki a nie bezmyslnie naciskac "ACCEPT QUEST" to bedziesz wiedziec o co chodzi.
Ale grats dojscia do chapter 1 (LVL 10), pewnie zadnej innej instancji nie widziales:).
Cytuj:
6.Co tu robic jak sie chce odpoczac od questow... a no tak.. robic kolejne q.. bo gra nie przewidziala innych mozliwosci
Jezeli chcesz bic lvlki to rzeczywiscie, oplaca sie tylko questowac.
Ale jezeli mowisz, ze social w grze jest slabo rozwiniety to ja to zostawie bez komentarza.
Pozatym co Ty w tej grze widziales, po 5h played?
Cytuj:
7. Mozliwosc grania na instrumentach...niby fajne ale tylko dla masochistow co lubia dzwieki ktorych sluchac nie mozna... niczym z komorek z przed 7 lat. Swg i mozliwosc grania muzyczek w zespole.. to jest to.
Siur, zostawienie makra w kantynie to jest to! Jakie instrumenty slyszales, ze wypowiadasz sie o dzwiekach? Te za 20silver ktore mozna kupic w Combe? Jest to ogromny krok w przod, osobiscie jako stary basista mam ladnie poukladane dzwieki na calej klawiaturze i jak dla mnie ten system jest rewolucyjny, pierwszy music system w grze ktory jest zajebiscie kreatywny.
Zeby nie bylo - SWG jest gra zaraz po UO w ktora bawilem sie najdluzej i najlepiej. Przeszedlem w niej 3 fazy rozwoju i niestety NGE nie zdzierzylem. A dla mnie osobiscie LOTRO jest gra na jaka czekalem, klimat prawie jak w UO, bajeczna grafika i w sumie juz nie potrzebuje tak cholernie PvP jak 3 lata temu, wiec tak bardzo mi brak tego trybu nie przeszkadze.
Dziwi mnie tylko ze rozpisujesz sie na temat MMO w ktore pograles pewnie lacznie 5h i komentujesz mechanike o ktorej nie masz zielonego pojecia.