Cytuj:
nie widze przyjemności w biciu w 3-5 dni max lev
lol?
hehehe chce zobaczysz jak tluczesz w 5 dni max lvl
no dobra. nawet nie maxymalny [bo maxymalny to chyba 230 albo 250]
tylko ten 150. nawet bez questa. hehe.. tak naprawde quest i job change to dopiero poczatek zapierdalania.. pozniej exp idzie juz bardzo powoli.... a doexpic sie do tego np 180 lvlu i kolejnego skilla to juz naprawde masakra... take nie mow mi o tluczeniu max lvlu bo na fs jeszcze nie ma postaci o max lvlu
co zas sie tyczy tego ze vamp o 20 lvli mniejsy lvl cie stlucze i ze to niby smieszne to nie wiem jaka klasa grasz.... ale jesli nie healem z curse setem to pure int 100+ jesli zaatakuje pierwszy [i wejdzie mu para] to wykonczy kazdego... [nie wiem czy w koncu reflection dziala na japan czy nie].
a co do bycia glabem bo gram na fs spoko - dobrze mi z tym.
szkoda tylko ze zostalem tak ochrzczony przez czlowieka ktorego lubilem... no ale coz... taki lajf. bawcie sie panowie dobrze na japan... mnie juz tam raczej nie zoabczycie... [bo nawet jak myslalem o powrocie to ze wzgledu na ludzi a ze ludzie jak widac pograli w chu** wiec po co mam do "glabow" wracac? zwlaszcza ze moj kumpel Kahlan i tak oddal swoje konto oustera... wiec i tak nie mam po co wracac na ousta... a klepac guna po raz kolejny mi sie nie chce....]