Topic moze jest troche mylacy
W zwiazku z coraz bardziej przytlaczajaca liczba eventow i totalnym brakiem czasu nawet zeby sie przyslowiowo w tylek podrapac, postanowilismy z Deshem jakos wygospodarowac jeden wieczor wolny, tudziez poswiecony na Einharjar/Salvage, kosztem starego juz i mocno zalecialego Limbusa. Tak wiec ogolnie rzecz ujmujac chcemy ograniczyc robienie Limbusa to raz w tygodniu. Ogolnie
Naszym zamiarem jest to co juz od dawna bylo dyskutowane - polaczyc obydwie grupy. Mysle ze uda mi sie zaadaptowac moj system pktowy do Deshowego, ktory jest imo lepszy. Robienie limbusa raz w tygodniu moze sie wydac spowolnieniem calego procesu zdobywania, farmowania i bicia bossow, ale z dwoma grupami osob jestesmy spokojnie w stanie robic 3 limbusy naraz, a czasem nawet 4. Daloby nam to szanse na robienie nawet jednego bossa na dwa tygodnie, chyba calkiem niezle. Poniewaz na bossow zapewnie pojawialo by sie wiecej niz 18 osob, najlepszych bralibysmy na bossa, a reszta szla by do tej samej lokacji na normalny run. Nie byloby wtedy problemow z tym ze ktos chce isc na bossa, bo jest tam itemek dla niego ale miejsca juz dla niego nie ma. Bidowanie odbywaloby sie na LSie, a wygrany by po prostu wchodzil do drugiego alliance na moment. Robilem juz podwojne runy i jesli jest drugi lider to spokojnie da sie nad tym zapanowac.
Zdaje sobie sprawe ze 3 runy to nie 4-5 runow w tygodniu i ze pewnym osobym to rozwiazanie nie koniecznie musi sie wydac lepsze od istniejacego, ale gra idzie naprzod, pojawily sie w tym roku trzy nowe eventy juz, nie mozemy tkwic ciagle w czyms co 'modne' bylo poltora roku temu :/ Dodatkowym plusem byloby to ze moglibysmy praktycznie przyjmowac niegraniczona liczbe osob, bo nie bylo by grozby ze jest za duzo osob na danym runie.
Rezultatem takiego zabiegu bylby wolny poniedzialek, ktory spokojnie moznaby bylo wygospodarowac i na Einharjar i na Salvage. Ci ludzie ktorzy chodz i na assaulty i na salvage i na dynamis i na einharjar beda chodzic, zostana troche odciazeni, zwlaszcza ja
Napisalem to najpierw tutaj, za chwile napisze tez w officer's section na Pixies, jutro zapewne wyladuje ta propozycja i na forum ProtoLimbus i LimbusAlfa. Napiszcie co o tym sadzicie, moim zdaniem pomysl jest bardzo dobry i posiada zdecydowanie wiecej plusow niz minusow (ja tam zadnych minusow nie widze ;p)