zax napisał(a):
Zarzuciłeś mi, że nic nie wiem w temacie PVP. Ja zapytałem na podstawie *czego* tak sądzisz, po czym ty komentujesz to w ten sposób? To jest kpina po prostu. Żenująca riposta poziomem przypominająca wypowiedzi z serii "Twoja stara pierze w rzece".
Na podstawie czego? Moze tego ze płaczesz jakie to pvp jest daremne i na pytanie zebys pochwalil sie swoim doswiadczeniem w pvp milczysz.
zax napisał(a):
Omijając ideę tej gry po prostu przechytrzyłeś samego siebie. Kolejny etap to Roleplaying w Kłejku?
Ideę od kiedy w high end l2 tematem przewodnim bylo pve?
zax napisał(a):
Tym mnie wgniotłeś w ziemię - dosłownie. Jak to się ma do tematu? Nijak. Nędzna próba zwiększenia e-peena.
Jak sie ma? Skoro mowisz ze cos jest zle i do dupy to rozumiem ze juz przez to przebrneles i masz jakies DOSWIADCZENIE. Wiec sie nim podziel?
zax napisał(a):
Kto się tak poruszył jak zaczęliśmy temat "pvp botów"? Ja stwierdziłem fakt, ty próbujesz się bronić bo poczułeś się winnym. Co tu mnie ma kolić, bo nie rozumiem? Takie zachowanie może mi się to wydawać co najwyżej żenujące, bądź nawet w pewnym sensie komiczne.
Bronic? Smieszne, widzisz ja w przeciwienstwie do ciebie nie widze problemow w botowaniu i uzywaniu walkera w pvp (sprawdzanie czy ktos jest w arenie itd), wiec w czym problem? A zeby bylo zabawniej jestem typowym boterem ktory byl tak leniwy ze nawet 1->2 nie zrobil legit.
zax napisał(a):
Może przynajmniej w piciu ci lepiej idzie niż MMO. Sądząc po stylu, składni i logice wypowiedzi oraz kierujących tobą prymitywnych pobudek chęci zrobienia komuś na złość, poniżenia w grze (tak, tak to jedyny realny cel bezkarnego PKowania low levelowców wybotowaną na max postacią) jedyną rzeczą jaka ci w RL dobrze wychodzi to właśnie picie. Coś w tym musi być według mnie.
W piciu lepiej niz w mmo? Pochwal sie nam o wielki w jakie mmo grasz? A fakt iz braklo ci argumentow i czepiles sie tego browara w rl jest zenujace.
zax napisał(a):
Ops przepraszam, następnym razem pójdę do działu WOW. Naprawdę jeszcze raz wielkie SRY. Przecież w tym dziale wypowiadają się tylko ludzie przepełnieni kompleksami, pokrzywdzeni przez los.
Do ciebie by idealnie pasowalo bravo.pl
zax napisał(a):
Po raz kolejny chcąc utrzymać twój poziom argumentowania wypowiedzi musiał bym posłużyć się copy/paste jak ty. Wcześniej musiał bym dodać minus przed swoim IQ zniżając się tym do twojego poziomu intelektualnego.
Jak widzisz ja tu nie placze, ty tak.
Swoja droga, jaki byl powod dla ktorego przestales grac w l2? Czyzby to byl ban za leechowanie w cata grp? Tak dla jaj przed wejsciem c5.
realmaxor grp 4tw?