Witam. Chciałbym sobie zacząć grać w jakąś grę MMORPG, tylko nie za bardzo wiem jaką wybrać, bo trochę tego jest.
Chciałbym żeby ktoś mi doradził grę która będzie spełniała bardzo ważne kryterium dla mnie.
Mianowicie chodzi o skille.
Chciałbym grać w grę, w której można zaskoczyć innych graczy swoimi umiejętnościami. O co chodzi dokładniej? Już mówię...
Większość gier jest robiona tak, że skille
dodajemy sobie za zarobiony punkty doświadczenia.
Ja natomiast chciałbym, by moje umiejętności nie zależały od mojego poziomu, ale od "stażu" w używaniu danej umiejętności.
hmmm... pewnie dalej nie rozumiecie o co mi chodzi, więc podam przykład.
Tibia. To głupia gra, kiedyś w nią dużo grałem i tam właśnie był ten motyw, który jest taki ważny... Mogłem mieć 8 lvl a zabijać 20 lvle, ponieważ trenowałem dużo atakując potwory słabymi broniami, przez co rosła moja umiejętność "mele fighting" lub "distance fighting", te potwory równocześnie atakowały mnie, dzięki czemu rósł mój "shielding". Swój poziom magiczny ulepszałem spalając jak największą ilość many... czekałem aż się uzupełni i używałem czaru.
Chciałbym, by znalazł się ktoś taki, kto zna grę podobną do Tibii i mi o niej tu napisał, albo na e-mail:
[email protected], albo na gg: 4650090
Z góry dziękuję...
PS. nie odpisujcie tekstów typu:"to zacznij grać znowu w Tibię", bo chodzi mi właśnie o inną grę, bo Tibia nie jest grą dla mnie... nie pytajcie dlaczego.