Regularnie wchodze na forum ff, czesto czytam co piszecie. Gram na innym serwerze, ale nie o to chodzi.. Chcialbym tutaj nawiazac do wypowiedzi simiurga (ktory i tak to czesto powtarza), ze w grze wazna jest jednostka, a nie tlumy.. Tutaj sie z nim zgodze, poniewaz nieumiejetnosc gry danym jobem dotyczy wylacznie osoby, ktora nia steruje.. Jak wspominal wielokrotnie, ci ktorzy maja mase uber itemow niekoniecznie potrafia grac na tyle dobrze, bo na te ich itemy pracowalo wiele osob.. Jezeli wiec uwazacie sie za takich uber graczy to czemu nie mozecie zabic jakiegos konkretnego HNM'a w krotszym czasie niz dotychczas? Mam tu na mysli 10-15 min. Jest to mozliwe tylko wymaga od ludzi wiekszego poswiecenia.. Jezeli kazdy by sie skupial na tym co ma robic, walki z pewnoscia bylyby latwiejsze i szybsze.. Sam nie uwazam sie za jakiegos dobrego gracza, bo gram niecaly rok. Nie mam jakiegos super sprzetu .. Pewnie sie dziwicie czemu osadza was jakis noob, ktory nie ma pojecie o grze... nie wie co to endgejm... Nie koniecznie mozna podawac przyklad na finalu.. Kazdej gry mmorpg sie to tyczy... Zazwyczaj jest tak, ze uber to nie jest gracz, ktory dobrze gra, tylko osoba, ktora spedzila wiecej czasu przy tej grze... (sa wyjatki)
Nie chodzi mi tutaj o konkretne osoby. Daje ogolny przyklad..
I tak olejecie ta wypowiedz, ale mialem zamiar ja kiedys tam napisac
Podsumowujac: zgadzam sie z kazda wypowiedzia simiurga;)