Forum dzis jakies spokojne to sie po Darmowych przelecialem .. ponizej wybor tresci TYLKO z jednego topicu. Dla mnie bomba
Dodge52x2 napisał(a):
Jack: Sam jesteś klon. Na tym forum jesteś śmieciem. Tylko spamujesz. Klon debila jesteś. Posty bez sensu.
Dixell napisał(a):
Zgadzam sie z Dodge52x2 ty Sszczzur jests zwyklom szmata ktora ocenia wszystkich po jakosc jakiegos sccrena ty szmato a gra juz dwno wyszla i mozna w nia gra oto adres trony:
www.worldofnaruto.dbv.plI pedale sporoboj zrobic lepsza gre smieciu tylko sie nadajesz do brania pal szmato. Popieram opinie Dodge52x2 i chuj ci w dupe szczurze zasrany.
Avager napisał(a):
Czyli panie Dodge z cyferkami przy nicku (Co za idiota robi takie nicki ? - wybacz, musiałem to dopisać, bo coraz bardziej mnie to zaczyna denerwować), (...)
Dodge52x2 napisał(a):
Obydwa. HAHAHA. Mię<- to jest najlepsze. Ave coś tam, a ty myślisz że jesteś fajny bo siedziałeś godzinę nad postem z mamą która Ci pomagała? Myślisz że jak masz 5x postów to jesteś zajebisty mafiozo na tym forum?
Co do nicka,to nie określaj książki po okładce
. Sam masz nick gorszy niż moja babcia. Avager chuj Ci w dupę?
.Mój pies rucha Cię w oczy.Sam jesteś zbulwersowanym małolatem,który myśli że jest fajny,jak wpadnie na forum,i sie wymądrza ze słownikiem w ręku.Powiem szczerze. Nawet jeśli dostane bana to chuj. CHUJ CI W DUPĘ! Spójrz na swój pedalski nick.
A po tym to po prostu umarlem
Atanas napisał(a):
Chcialbym wam przedstwaic gre Venatios czyli kolekcjonerska gre kraciana, w ktorej naszym jedynym zadaniem jest bycie coraz lepszym