Nestor napisał(a):
To nie jest tak ze ION wynajmuje przestrzen od BoBow?
Jak wynajmujecie przestrzen to nie mow nic o ogniu walk etc
Nie płacimy. Nie wynajmujemy, a do zeszłego tygodnia BOB był dla nas neutralny. Nie wszystko co się świeci to złoto, nie wszystko co widać to prawda.
Nestor napisał(a):
Osobiscie walczylem z bobami i polowa eve w venal prawie 3 lata temu, i to byl ogien walki. Trzeba bylo sie starac, ale zamordyzm byl tylko w TWB, ktory *suprise* byl glownie polskim corpem. Ludzie polecieli bronic BKG, stracili po 2BSy a nastepnego dnia dostali kicka z corpa bo sie nie pojawili na jakims smiesznym mining opie w empire. Osobiscie bylem na kilku mining opach, a jak chcialem od corpa nowy statek bo mi griffina popneli na tacklu to zostalem obsmiany, wiec heh.
Przeszedlem do normalnego corpa w PA, nie bylo zamordyzmu, opy byly jak mielismy czas, statki byly dostepne i trzymalismy linie frontu.
Grasz obecnie ? Jak nie to nie ma o czym gadać. EVE teraz i 3 lata temu to zupełnie inne gry.
Nestor napisał(a):
Serio smieszy mnie postawa gdzie musze sie pojawiac na 'obowiazkowych' opach. Nie sadzisz chyba ze nie wyjde sie napic bo dzisiaj kopiemy asteroidy, albo bede sie tlumaczyl czemu sie nie zalogowalem bo mnie leb bolal.
Jest zamordyzm i zamordyzm, poza tym jeszcze jest demokracja, monarchia, tyrania, despotyzm, komunizm i socjalizm. Wybieraj do woli. Nie wiesz nic o nas i naszym systemie obowiązków wobec korpa, a chcesz je wyśmiewać. Masz do tego prawo, więc się śmiej do woli.
Nestor napisał(a):
W eve akurat da sie zrobic wszystko jak tylko sa chetni ludzie zeby to robic. Walenie pejczem po plecach i wymyslanie jakichs drakonskich zasad to widze jest glownie polska metoda. Pan dyrehtor kazal, to plebs ma zrobic o wyznaczonej godzinie albo sie pogrozi paluszkiem
Problem tylko w tych chętnych, bo przecież "nie pójdę na OPa, wolę iść się napić - szkoda mojego czasu na kopanie dla korpa, albo powiem, że mnie łeb bolał, bo nie chce mi się kopać".
Nestor napisał(a):
Corpy da sie prowadzic bez "loguj sie o 18 dla szatana bo mining op jest wojna" i bez kickowania memberow bo odwazyli sie miec prywatne zycie poza gra.
Sprawdź jak jest u nas i wówczas może wrócimy do dyskusji co ?