embe napisał(a):
Pomoc to raczej propozycja juz gotowego materialu lub przynajmniej czesci, a wytykanie bledow nie ma sensu bo nikt nagle nie wezmie sie raczej za to, wiec jak cos to przygotuj jakis material i podeslij "szefostwu"
Bez obrazy dla szefostwa i kogolwiek, ale kurczę no od czego w sumie jest to szefostwo? Powinno też coś robić, przynajmniej tak mi się zdaje ;] No, ale cóż ... Ja na pewno nie napiszę tego FAQ, bo jak już gdzieś pisałem, ja swoją przygodę z MMORPGami zacząłem od niedawna, więc wnioski wyciągnij sam
Może później ^^
Ashton napisał(a):
Ta faq jest mocno przestarzale, nawet myslalem czy by go nie odswiezyc kilka razy ale potem o tym zapominalem.
To mam nadzieję, że swoim poprzednim postem pomogłem
Ashton napisał(a):
Odnosnie komentarzy to osobiscie wole by byly dalej, ktos moze zaproponowac cos ciekawego. Kto inny moze tak jak ty ponarzekac ze nie uaktualnione, co przypomina mi by odswiezyc faq. Z poczatku komentarze sluzyly krytyce etc. Pierwsza wersja faq byla bardzo niedopracowana
Twój i 'szefostwa' wybór ^^ Uszanuję go
Jednak moje zdanie już znasz. A co do mojego 'narzekania', to wydaje mi się, że źle 'odebrałeś' mój poprzedni post. Ja po prostu chciałem POMÓC ^^
Ashton napisał(a):
Inny powod by komentarze zostaly to ograniczenie glupich topicow "jak, gdzie, etc ;P
Tego zdania natomiast, czytając je w obydwie strony nawet, za cholerę nie mogę zrozumieć ;x
Swoją drogą to cieszę się, że mnie nie zbesztaliście, tylko jakoś sensownie, po ludzu odpisaliście
Gratz Wam za to ^^ Coraz bardziej podoba mi się na tym forum, mam nadzieję, że to wrażenie będzie się pogłębiać
Pozdrawiam!