Mendol napisał(a):
kassei przestan pierdolic i zacznij moze czytac ze zrozumieniem.
przeczytaj jeszcze raz co napisalem i wtedy moze skomentuj.
to ze podobaja mi sie okreslone anime tzn ze kozacze? pierdolnij sie w glowe moze jednak.
zadalem konkretne pytanie na ktore jesli nie potrafisz udzielic odpowiedzi to w ogole sie nie odzywaj bo nie prosilem o komentarz tylko o pomoc.
nie wspominajac o tym ze jakos srednio widze "ambitne" produkcje wymienione przez ciebie.
dla mnie anime to troche cos innego niz dla ciebie i oczekuje czegos innego ogladajac.
jak chce sie posmiac ogladam the office, jak chce plakac ogladam into the west, a w anime nie ogladam komedii bo mnie nie bawia.
eot.
No popatrz jaki wrażliwy z Ciebie jest chłopak

A zresztą nvm, wybacz, że uraziłem Twoją szanowną osobę, wierz mi, że nie miałem tego na celu - najprawdopodobniej nastąpiła z obu stron błędna interpretacja przekazu

Z drugiej strony mógłbym się czuć obrażony wymienionym tu pod moim adresem słownictwem i kontynuować tą do niczego nie prowadzącą dyskusję , ale mam lepsze rzeczy do roboty niż zaprzątanie sobie głowy pierdołami
![:]](./images/smilies/icon_har1.gif)
Życzę wiele śmiechu przy the office, wielu wzruszeń przy the west i w ogóle życzę powodzenia z całego serca