2002-04-09 22:15, naiL napisał:
No, ponoc nie mozna robic bo krool zabronil wyrabiania trutek(poison potionkuf) i zatruwania.. czyli tego Dzemu jagodowego(alHemia)no i zatruwanie(poisoning).
A co do hilingu to mnie sie oplaca. Jak dostane w pale to sie ulecze raz dwa. TYLKO: i tu jest spora beka...
ciekawosc to pierwszy stopien do piekla wienc sobie z ze znajomym proobowalismy pocwiczyc w ten sposoob: sparing jeden leczy siebie drugi siebie ... i praktycznie moze takie cos trwac az sie skonczom bandarze (kon juczny jest tutaj wspanialym wynalaskiem).. no i sie pojawily soboftury wszystkich natlukly no i od tej pory nie mozna sie leczyc podczas walki ani skile nie rosnom na sparze(to dobrze, ale widzimy tu brak pomyslowosci GMów
))) i zabezpieczaniu sie przed takimi rzeczami przed czasem.. ciekawe czy jest to mozliwe na CL.. pewnie na DZcie bylo ale ja taaak krootko gram w Ultime ze nie wpadlem na to wczesniej). Przepraszam to przez nas nie mozna sie leczyc
))))). tak jak kiedys. Ale akurat to byl moim zdaniem Bug, ktoory mozna bylo wykorzystac we wspanialy sposoob. Beka jesli hodzi o to, ze zostalismy za to ukarany po prostu W BAAAARDZZOOO ZLOOOSLIWY SPOSOOB. NIE WIERZE ZE NA POLUDNIOWEj BRAMIE DELUCJI KRENCOM SIE TRZY! Klony!.. wspoolczucie...
a wracajonc do tematu nie wiem dlaczego nie mozna truc. Hoc akurat mnie to by sie tylko na orki przydalo.. bo narazie zaslaby jestem(ale to tesz jest przeciw sprytowi bo wszyscy woje mieli pozatruwane bronie.. ostatnio).
*bow down*
Nie tylko wy nabroiliscie z leczeniem ;P A zatruwac bron mozesz pod warunkiem ze jestes pretem.