Cytuj:
2002-04-10 22:47, KromeR napisał:
Pier**** jak potluczony. Za urzywanie trutki wylatuje sie z gildii, skili nikt nie rozdaje. Ciezko zrozumiec?
Ja tez sie dziwilem jak to mozliwe ze niektorzy sa podpakowani ale to chyba z tego powodu ze niektorzy zaczeli an testowym i sa troche do przodu. A takie smuty wprowadza tylko smrod i nic wiecej.
Pozatym co ty sie tak zalisz na healing? Ja tydzien lowilem po pare godzin zaniedbujac inne skile. Kupilem lodz i moge sobie zapomniec o lowieniu na morzu a dalem z nia 25,5k. Dales wiecej an bandarze? Watpie.
Pozatym zawsze mozesz byc wolcznikiem/halabardnkiem i przy okazji wspomagac kolegow leczeniem. Zreszta niewazne. Poprostu przestan walkowac to w kazdym topiku i rozsiewac ploty.
Nikt nie podpakowywal sie na testowym serwerze , tylko niektorzy graja po 10-12h dziennie
wiec nie ma sie co dziwic.
Znam kilka osob , ktore sparowaly miedzy soba conajmniej 5 , 6h dziennie . Grali na instrumencikach bez przerwy , bo nawet walczac da sie grac . A dex skakal jak dziki
Takze w ciagu 2,5 tyg 51 str 30 dex i 20 int dla wojownika grajacego po tyle godzin ile wspomnialem to nie problem . Jestem zalamany , moze by tak serwer wlaczyc tylko od 22-3am ? Bylbym w pelni usatysfakcjonowany