katsu napisał(a):
Trzeba sie cieszyc ze jest wybor. Nie wszyscy sluchaja popu. Wszystkie MMO maja swoje zelety ktore trzymaja przy nich graczy. Ja nie lubie popu. FFXI > WOW !
Gokulo -> Wskaż mi, fragment tego cytatu (nie licząc konkluzji na końcu), który pisany był w liczbie pojedynczej.
Lothlorien napisał(a):
Świat ten jest tak skonstruowany, drogi gościu, że jedni ludzie lubią jedną grę, a inni drugą. Jedni lubią Tyskie, inni Warkę. Jedni Fakty, drudzu wola Wiadomości. Jedni słuchają Britney Spears, inni Mozarta. I co z tego? O to chodzi. O różnorodność. Jakby wszyscy byli tacy sami i lubili to samo, to byłoby nudno i tacy ludzie jak Ty nie mieliby powodu, aby przyłazic na to forum i się pluć. Choć jakby wtedy wszyscy grali w WoW, to byś sie doszukiwał "zła" w ludziach wolących inne rasy, profesje, lokacje. Prawda jest taka, że się na siłę chcesz doczepić, bo nie kochamy WoWa, a wolimy inna grę. Boli Cie to, czy co?
Doskonale rozumiem, że każdy ma prawo lubić coś innego. Nie mam zamiaru rozpisywać się tutaj o rzeczach oczywistych, ani ulegać prostym prowokacjom zawartym w twoim poście.
Na prawdę, w ogóle nie interesuje mnie to, że preferujecie FF (mimo, że uważam tego MMO za gniota) ponad WOWa.
Jak zaznaczyłem w pierwszym poście, śmieszy mnie jedynie dość modna ostatnio postawa bycia przeciwnym wszystkiemu co popularne. W MMO akurat najbardziej odbija się to na nikomu i niczemu winnym WOWie.
Lothlorien napisał(a):
Rodzice Ci nie dali na FFXI i teraz się mścisz? Wyluzuj, dzizas. Już 5letnie dzieci (...)
Powoli zaczynasz schodzić z poziomem. Za duże zniecierpliwienie, czy po prostu piszesz już z rozpędu?