Vejitta napisał(a):
mrynar napisał(a):
Nie bedzie pol relica, bo damy coiny dopiero jak bedzie na caly relic, a nawet jak bedzie to prywatne ryzyko danej osoby.
To jaka to roznica czy bedzie mial stage 1, 2, 3 czy 10? I tak to on laduje kase w runy i currency. O ile wiem to nie jest prywatne ryzyko jednej osoby, tylko calej grupy, bo w rezultacie traci cala grupa. Chetnych do Relica jest troche, jak ktos sie znudzi w polowie to wlasnie tyle czasu straci ta osoba ktora by sie w polowie nie znudzila a musiala czekac na swoja kolej. I o ile wiem to takiej sytuacji chcemy uniknac - chyba ze chcecie sie reklamowac jako grupa ktora zrobila 10 stage 3 relicow
Mialem na mysli sytuacje, kiedy ta osoba SAMA kupuje sobie monety na stage 1-2, a potem reszte dostaje od pixies.
Teraz monety sa tanie i nie ma duzej roznicy cenowej w monetach ze sponsoringu i z bazaru (poza runem raz na 20 kiedy wypada ich naprawde duzo).
Mowiac szczerze chcialbym, zeby to byl aktywny czlonek DP, ale oczywiscie nie ja bede o tym decydowal. Latwiej byloby mi sie zmobilizowac do chodzenia na dynamisy jak juz skoncze relic. Zasada: on pomagal mi, teraz ja pomagam jemu.
EDIT:
Aktywni czlonkowie DP:
1. Rhaegal - 424 (!!!) - relic
2. Draconi - 400 - nieaktywny w Pixies...
3. Galenros - 392 - relic stage IV
4. Sehrahin - 384
5. Opiekun - 325 - relic stage IV
6. Valega - 314 - dedykowany RDM, BLM
7. Zjawcia - 262 (nie gra)
8. Deshter - 237 - dedykowany WHM
9. Jiyu - 231 (nie jest czlonkiem pixies)
10. Panoramiiix - 230 - dedykowany RDM
Naturalnym kandydatem jest Sehrahin ze swoim PLD (jedyny problem to chyba to, ze rzadko jest w grze ostatnio), albo Drac o ile zaczalby sie udzielac w pixies (jesli to pixies ma finansowac relic).