Nie chcailem tu nic pisac ale zosatlem zmuszony. Kij z tygrysem i dawo, trzeba zyc z takimi, ale jak widze jak idzie goly kolo i symuluje robienie laski drugmiu kolesiowi to juz nie wyrabiam. Wizialem takie akcje kiedys, wq mnie to dorba mysle dzieciaki sie bawia, kiedys im sie znudzi... Niewazne ze gram w srednioieczne rpg i chcialbym jakotako czuc sie odizolowanym od brudu codziennosci XXI wieku. (wiem byly wtedy prostytutki ale to jest stosunkowo zrobzumiale, nie amilbym nic do zawodu "prostitute"
) Ja mam poczucie humoru spox, ale nosz qfa ile razy mozna jedno i to samo odpieprzac na okraglo (jak ktos nowy odkryje komende bow to lata napalony od goscia do goscia) w dodatku ejst to niesmacznee?! Nie mam nic do pedalow, niech se zyja, ale jak nie daj boze taki sie do mnie zblizy na metr... >:X
Nie wiem, moze przesadzilem, jestem nieziemsko wqty po tym co zobaczylem. dorba zabilem kolesia bo mowie nerwy mi puscily, nie znalem go, drugiego kolege oszczedzilem bo to moj kolega, chociaz mi tym podpadl trochu..
A i zeby ktos nie pomyslal ze jestem taki rozpierdolony jak niektore ludziska na cl co emoticonki nigdy nie walna, "zeby nie psuc klimatu" .....
dorba koncze ta gadke juz sie wyplulem co mialem do wyplucia,
sory gosciu ze cie zabilem (nie wiem kto to byl), wqwilem sie, troche mi glupio ze sie eni opanowalem ale z drugiej strony czuje ulge...