Dziekuje za wyjasnienia i zaproszenie
. Troche jeszcze poczytalem i zaczne prawdopodobnie grac klerykiem. Jezeli gra mnie wciagnie a postac okaze sie nie do konca spelniac moje wymagania (ktorych zreszta nie potrafie sam jeszcze do konca zdefiniowac, gre znam wszak tylko z opisow) to mozliwe jest zapewne dodanie kolejnej postaci polaczone z ewentualna zmiana serwera (w obrebie jednego konta) ?
To moj pierwszy mmorpg tego typu
, dwa dni temu zagralem w triala EQ2 (plus najnowsze rozszerzenie) i spodobalo mi sie. Zaczalem szukac mozliwosci kupna cd keya i wedrujac po sklepach on-line trafilem na info o VG. Troche poczytalem i zmienilem decyzje
, mam nadzieje, ze nie bede zawiedziony. Szkoda tylko, ze nie ma tego manula, za 46 $ (nie zebym zalowal ;p) mogli cos wrzucic ;p (co ciekawe trial EQ2 zawiera manual w formacie adobe). Bede gral na pc z procesorem intel core 2 duo e6300 1.86 ghz/1066 mhz, grafika powercolor radeon x1650 pro 256 mb, pamiec ddram2 533 mhz 2x512, 1 mb lacze do neta. Mam nadzieje, ze wystarczy ?, zreszta wkrotce sie sam przekonam (patchowanie juz raz sie przycielo, musialem odpalic launcher ponownie...) W kazdym badz razie najnowsze rozszerzenie EQ 2 chodzilo pieknie
.