Wybierz serwer Braialla i gildie Heroes of Starkholm. Bedziesz na wyspie nobow, gdzie poznasz ogólne zasady gry i gdzie nie może cię żaden człowiek zabić.
Na 10 lvl będziesz musiał wybrać klase. Jest assasin i jest thief
Ale złodziej kiepski w walce. Assasin jako-tako. Najlepsi według mnie są wszelkiego rodzaju magowie. Po 20 lvl'u wywalą cię z wyspy noobów i będziesz musiał grać w prawdziwym świecie
Kasę i wszystkie niepotrzebne chwilowo graty zostawiaj u bankiera. Spotkasz go w każdym mieście, a jeśli będziesz nosił przy sobie wszystkie rzeczy to po śmierci ukradnie ci je z grobu zabójca
Graj koło 16.00 to może spotkasz Furiata. On gra praktycznie codziennie, więc może ci pomóc. Ja nie wiem kiedy będę, bo idę do pracy sezonowej na kilka dni i nie wiem, czy znajdę chwilę na komputer.
Wciskając W możesz sprawdzić, kto jest chwilowo online. Jak chcesz gadać z kimś na odległość pisz /t imię wiadomość np: /t arvena czesc
Poproś któregoś z polaków, którzy będą wtedy opnline, żeby poprosili w nacji o przyjęcie ciebie. Szukaj wszelkiego rodzaju Furiatów (Tak zazwyczaj ma na nazwisko), Astecka,Ziela,Toma i innych polskich.
To chyba wszystko,pa