Icekk napisał(a):
o.O sie znacie na dostawcach internetu w polsce widze... jasne najlatwiej jebn*c neo+ albo tania kablowe i narzekac ze macie pingi wysokie haha n/c.
Co do walk warrior vs rogue jak juz wyzej wymieniono rogue nie ma szans, chyba ze sprocentuje mu spora ilosc stunow od macek i wrzuci na cd wszystko co sie tylko da.
Wiesz co moglbys byc madrzejszy. Moze mieszkasz w Wawie badz w innym wielkim miescie to moze i problemow nie masz. Ja mieszka na wiosce 10km od stolicy wojewodztwa lubuskiego. Wioska rozwija sie w blyskawicznym tempie wszystkie niezabudowane dotychczas dzialki staja sie pelne, ludzie emigruja do nas z miasta.
A taka sprawa jak internet w XXI w. tu po prostu nie istnieje traktuja nas jak jakis zacofanych w rozwoju czy co?? Przeciez to jest parodia, mieszkam 100km od Berlina a czuje sie jak na jakims wygnajewie City. Na cale szczescie zlozylismy sie z chlopakami z wioski i sami zalatwilismy sobie radiowe lacze 512, i zadnego wiecej internetu pozatym tu nie ma. Wiec nie wciskaj mi takich bzdetow ze nie wiem co to internet. Mowisz ze neostrada szwankuje, ja tam bym szalal z radosci jakby u siebie mogl miec neo. I zaplacilbym o wiele mniej, teraz place z vatem 120zl za mioesiac 512... Do tego to jest radiowka wiec jakies zalamanie pogody i neta nie mam:(.
A wkurzaja mnie tacy goscie jak ty z metropolii... ktorzy mowia ze jak ktos czegos nie ma albo ma cos gorszego to odrazu sie nie zna;/. Przykre ale prawdziwe, jednak naszemu spoleczenstwu daleko do tego by rozumiec innych...