niebezimienny napisał(a):
a full affliction nie lepsze? z tego co słyszałem (i widziałem) biegnie taki, wkłada te swoje 4 doty na 10 mobów jak podchodza to howl of terror a potem alt tab i robi cos innego, po 20 sekundach moby nie zyja
To tez zalezy... Jezeli bijesz mobki zielone, tzn. kilka levelow nizsze to pewnie tak, ale jak bijesz juz swoj level, badz wyzej tio juz tak rozowo nie jest. Wiem probowalem to, a przeciez przy levelowaniu nie ma sie jakis uber prO itemkow co by pozwalaly na takie szalenstwa. Pozatym dobry grind place tzn. duzo mobkow dookolo i w tym przypadku howl of terror tez sie niestety nie sprawdza, bo agruja sie inne moby i moze sie skoczyc smiercia.
Pozatym build z felguardem robi najwiekszy dps, widze to po bg na ktorych dziennie spedzam po 6-8h. Zaden affli lock nie przescignie mnie w dmg. (na bg podliczany jest moj dmg plus dmg felguarda). Na 70 levelu pozatym zadko uzywam spellu corruption, chyba ze 1vs1 albo jak uciekam i nie mam czasu na castowanie. Tak to uzywam duzo lepsze seed of corruption, stoi na wsg taka grupka aliantow przypuscmy 4 kazdy z nich dostaje seed of corruption i po prostu cudownie od tego padaja jak zaby:)
Do tego niezastapionym skillem w demonology jest soul link (20% demon dostaje obrazen). Affli to dobry build zreszta jak kazdy u locka, kazdy ma swoje plusy i minusy, ale zdecydowanie najbardziej uniwersalny builda to ten z felguradem czyli 41 demonology, 20 affli... Ale kazdy gra jak lubi:)