Rzezio napisał(a):
Deshroom napisał(a):
mam pewien dylemat
prosze o opinie o przedmiotach:
Azure-Shield of Coldarra vs Crest of the Sha'tar
Gnomeregan Auto-Blocker 600
Ring of Unyielding Force
clodarra jest lepsza ale ja mam ciągle mało staminy
autoblocker jest imba ale ja mam 2 dobre trinkety (1 z 20 defense a drugi z 36 stamina - oba mi sa bardzo potrzebne)
ring jest fajny (chyba dla druidów) i wezme go jeżeli nie bede zbierał na autoblocker i nie wezme dzisiaj coldarra bo wybiore repa w shatar
To IMHO: Obie tarcze sa dobre, jezeli brakuje ci sta idz w Crest i wcisnij tam dwa +12sta.
Co do blockera...ciekawy przedmiot, ale pamietaj, ze nie potrzebujesz duzo bloku dopoki uzywasz shieldblocka. Ja bym zostal przy twoich trinketach - ewentualnie zalatwil sobie ten mily za talie furies +51sta.
20% w zupelnosci styka. dodge i parry jest wyzej w tabeli niz block, a co za tym idzie aby byc crush immune przy wlaczonym shield blocku, musisz miec dodge+parry+block+miss moba na tobie => 25%
Ring jest bardzo fajny. Nie pamietam co tam miales ale po prostu porownaj staty.
Pozdro
dzięki za pomoc, ostatecznie wybrałem coldarra i wydałem swoje 33 tokeny. długo się zastanawiałem ostatecznie zdecydowałem że staminy mi dość szybko przybedzie w miare zbierania epików a dodatkowy armor i defense coldarry badzie wciąż imba. uznalem ze kupowanie tarczy z shatar repa dla dodatkowych 12 staminy kosztem armoru i defensu nie oplaca mi sie na dłuższa mete.
avoidance mam na poziomie pary dodge 17.5 i 16.5 przy 12.3k jak zmniejszam je o 1.5% kazde to mam 12.8k.
coś takiego aktualnie mi odpowiada w zależności czy walka jest melee czy spell dmg zmieniam gear (tzn 2 ringi i back)
poluje aktualnie na recepte bracers of green fortress (1 primal tylko, ładna stamina - +39, mam 365 BS to mi pozwoli miec fajne bracery, sprzedawać je i podlewelowac bs do 375)