Potwierdzam.... Bylem rpz ytym, Tygrysiatko okradl qmpla, potem powedizal ze przyzeka ze tego nie zrobil, a mial expy nalezace do kolegi, ktory mu nigdy nie dal, za to mial indetyczne, gdy zaczal sie rzucac chcielsmy wziac expy dobrowolnie, lecz nie chcial nam oddac nawet zze proponowailsimy mu mala zaplate, no to bylo trzeba przejsc do psraw powaznych... No i sie logoutowal
. Potem przyszedl z qmplami, ale qmple go olali jak sie prawdy dowiedzieli, mowiac prosciej Tygrysiatko to krzywoprzysiezca, bo przysrzekl i sklamal, lama, zaslania sie kolegami, gorzi nam ze przyjdzie z Mega dopakowanymi qmplami... (no comment), do tego ucieka pod guardow, siedzi u healera dopoki mu crim nie przejdzie i siedzac tam potrafi wyzywac.... Szkoda mi takeigo czlowieka, apeluje do kazdego kto go spotka zeby go zabil... ten facet dziala mi na newry i gorsza z niego lama niz z tego Lorda co zawczasu sobie zyl i umarl, a jezeli sie ta lama nie zmieni, a watpie bo to dziecko jakies to tez skonczy tak samo, w koncu GM'owie logouty naprawia i wtedy juz nie bedzie taki mocny... No, powiedzialem swoje, ale musialem bo juz mnie doprowadzil do kurw**** tymi swoimi tekstami... Podziekowania dla Butchera ze nie zachwoal sie jak lama i przejrzal tego ciecia... Jednak order potrafi udowodnic swa wartosc (przynajmiej niektorzy
)