Siegfried napisał(a):
Za to na reflectach a co do Alci to jest dobry, nawet bardzo dobry. Zreszta latwo mozna poznac ze to Vurtne, gra z Cesia lockiem, jego przyjacielem. Zreszta...mag jest klasa, ktora ( moim zdaniem ) daje najwieksze mozliwosci zakladajac, iz uzytkownik posiada skilla. Idealna klasa...choc sam gram lockiem...reroll everybody?
/ Zreszta mam problem z wyrazeniem konkretnej opinii poniewaz nigdy nic nie widzialem specjalnego w zadnym filmiku a wrecz przeciwnie, po komentarzach zaczalem podejrzewac, ze polowa spoleczenstwa padolu zwanego ziemia jest ograniczona umyslowa jezeli nie potrafi opanowac wlasnej klasy. Choc z drugiej strony liczy sie refleks, podobno mozna go trenowac- specjalista od tego nie jestem dlatego oskarzac ludzi bez "reflexu" nie bede ale generalizujac...to wszystko jakies podejrzane mi sie wydaje. Bynajmniej tez nie twierdze, ze nie jest to dobra gra bo jest to "COS" przy czym nie powiedzialbym, ze balbym sie o przegrana z nimi i nie chodzi mi bynajmniej o przechwalki czy tez falszywa skromnosc ale zapewne wielu graczy milczy na ten temat chcac uniknac atakow fanow" pokaz swoje osiagniecia wpierw cwaniaczku" etc. Nie kazdy kto jest dobry filmiki, ba nawet nie chca chociazby Deserteagle, znajomy Drakedoga. Przewyzsza go o niebo skillem a jednak odmawia nakrecenia zabawki pod publiczke.
cesia to jego dziewczyna ;p