koci napisał(a):
or quit the game.
Already done that. Z tym że chciałbym wrócić, bo ta gra ma zajebisty WSAD-owy movement i ogólną "płynność" rozgrywki. Z dobrym systemem pvp byłaby naprawdę wyjebana.
Btw takie moje prywatne rozważania: to, że sposób w jaki Blizzard wprowadza Hero Klasy jest krótko mówiąc do dupy, wiadome jest od dawna. Natomiast teraz sobie zdałem w pełni sprawę czemu.
Istnieją 2 opcje:
1. Death Knight jest imba, kosi wszystkie inne klasy w pvp, więc wszyscy grający (no dobra - niech będzie że większość), robią sobie DK. Nie dlatego że chcą, tylko dlatego że są zmuszeni. Bo jak nie zrobią DK, to dostaną w dupę od DK. Wniosek: większość klas w pvp to DK. Gdzie tu sens?
2. Death Knight jest jako/tako wybalansowany, wszystkie inne klasy mają szansę pokonać go i ogólnie jest fajnie. Tylko wtedy dlaczego jest to klasa określana jako "Hero" skoro posiada taką samą siłę? Dlaczego nie jest to klasa poprostu dodana do wyboru przy levelowaniu nowej postaci?
Ktoś może powiedzieć: Odmienny styl gry. Gdzie tu odmienność skoro jest to poprostu hybryda starych znanych ról w raidzie czyli tank/dps? Nowe skille? Każda klasa je dostanie. Wykorzystywanie run? Aha no tak rzeczywiście, mamy już 3 rodzaje energii potrzebnej do używania skilli. Dojdzie nam 4.
Może mnie ktoś wyprowadzić z błędu, jeżeli w takowym jestem, czy jednak faktem jest to, że wszystkie co mądrzejsze osobniki w tej firmie pracują teraz nad SC2, a dodatki do WoW'a robią sami uczestnicy programu "Niepełnosprawni - pełnosprawni w pracy" ?