Seraf napisał(a):
Zadnych faktow tylko gmatwolisz
A co mam ci swój xml z EVEMona wysłać?
Seraf napisał(a):
a co teraz ze sell wyskakujesz jak mowimy o pvp Oo
Hmm, to ty wyskoczyłeś z pytaniem o postać na 76+ w odpowiedzi na moje porównanie cenowe.
Seraf napisał(a):
Wiec na dobra sprawe strata statku to jak strata paru procentow w l2, jestes na to przygotowany. w eve nie stracisz implantow z innego klona czy punktow sp po smierci itp, natomiast w l2 mozna bylo dropnac drogie helmy, epiki itd.
Ile razy w swojej karierze w L2 dropnąłeś cokolwiek w PVP? Szczerze.
W L2 nie ma lootu, nie wiem dlaczego do was to nie dochodzi. Co z tego, że w ekstremalnej sytuacji jest możliwe coś dropnąć skoro nikt nie dropuje? Dropowało się kiedyś, rzadko bo rzadko w PVE, teraz już tego nie ma i jest sin eater.
Seraf napisał(a):
Na dobra sprawe, liczba graczy pvpujacych sie w eve sama wskazuje na to ze pvp nie jest az tak bolesne i trudne , full loot, ale graczom to az tak bardzo nie przeszkadza, wiec wybacz ale twierdze ze obciazenie kosztowe nie jest az takei wielkie jak twierdzisz.
Nie twierdze i nie twierdziłem, że straty są tak wielkie żeby zniechęcić graczy do PVP. Powtarzam tylko to, że są mniej znaczące niż te pierdolone 1-4% expa w L2. Tyle.
Seraf napisał(a):
Druga sprawa Oo BSy az tak popularne nie sa, ludzie w command shipach oraz cepach lataja, glownie t2 z tego co sie spotkalem w pvp na 0.0
Skoro uważasz, że w Commandach to jeszcze lepiej. Goły Domi to 53-55m, a np. EOS dwa razy tyle.
Seraf napisał(a):
Swoja droga - gdzie ty grales w l2? ktory serwer, czy ty bodajze byles 78 he na gustinie czy dev?
Nie ważne. I tak nikt z tego forum mnie nie zna/ł, więc niczego tym nie udowodnię.
Hareven napisał(a):
Seraf, borborun i cala reszta... skoro wszyscy wiemy ze l2 jest lepsze to olejcie tego cymbala i skonczmy ten temat w koncu... Troche ponawija sam do siebie i wroci na swojego wowa.
Po pierwsze, żenujący troglodyto, twoja głębia wypowiedzi mnie powala. Jak nie masz o czym, to nie pisz. Po chuj w ogóle ten post? Co on wniósł do tematu? Nie baw się w takiego moralizatora i nie próbuj zakańczać w połowie tematu, w którym nie masz absolutnie nic do powiedzenia (jedyne dotychczasowe twoje pseudo wypowiedzi tutaj to jedno/dwu linijkowe posty na poziomie borboun'a, w których chcesz czemuś zaprzeczyć, a nie za bardzo potrafisz się wysłowić).
Po drugie, to nie jest twoje prywatne forum (całe szczęście), ani żadne zamknięte kółko (mimo, że takie sprawia wrażenie), a spierdalać niech spierdalają tacy jak ty i bourboun, którzy zamiast napisać coś konkretnego, złośliwie pomrukują odbytnicą w ramach desperacji i bezradności.
Po trzecie, nie wiem jakie to ma znaczenie, ale nie gram już w WOW'a. Nie wiem skąd przekonanie, że skoro uważam WOWa za lepszego od L2, to muszę w niego grać. Wymyśl coś lepszego żeby mi dokopać i żeby się głupio nie tłumaczyć później, bo twoja argumentacja "moje forum, twoje forum" jest żenująca imo.
Po czwarte, gdzie Seraf i "cała reszta" napisali, że L2 jest lepsze? Dla mnie jasne jest, że skoro Seraf gra w EVE, to dlatego że lubi, a nie musi. Poza tym, przewinęło się tu kilka normalnych osób spoza tego działu, którzy również twierdzili inaczej (przynajmniej mieli swoje zdanie i potrafili je poprzeć faktami - co w tym temacie jest na wagę złota imo).
*EDIT*
Ratax napisał(a):
taki off top z mojej strony
Teraz to już nie wiem czy się śmiać, czy płakać.