RunForestRun napisał(a):
Seraf napisał(a):
Widziałem w życiu wielu natrętów i flamerów ( tu Alu jest mym bogiem, jego domeny to flejm oraz prowokacja
PP ) ale on zawsze zachowywał poziom kultury osobistej
ME LOVE YOU LONG TIME!A co do tego ze bys se pogral w l2, to pare starych gorillaz jeszcze gra, widzialem nawet twojego toona online xD. Moglbys pogadac z nimi pewnie by ci pozwolili nim grac, bo lepszy active dc niz taki co daje cova przy porcie ^^
Nah, nie chce wracac na stare smieci. zreszta voo i takie tam mnie chyba nienawidza za to ze sprzedalem toona
Znaczy chodzi mi o gorillaz, czy cholera wie kto gdzie teraz gra, slyszalem ze klan jest martwy, zreszta ja nie moge grac nocami ( rano pracuje )
Piszpan - nah nie zamierzam nic kupowac, jezeli ktos ma zamiar udzelic mi postaci do pvp/ to z checia bym pogral, (Alu wyczul mnie
) nei mam zamiaru nic kupowac, glownie dlatego ze nie mam kompa do gry, a bede miec cos porzadnego za miech/dwa ( GTX 8800 juhuuu i dual 2.4 intela
, mam nadzieje ze ten build z della sie sprawdzi :X ). Zreszta z kasa tez nie stoje tak super ( lawl oszczednosci na kursy oraz studia mnie zjadaja ). Chociaz ile taki nowy toon kosztuje?:o
EDIT -
MOJ WOOOOOOOW sie sciaga SZY"p"ko.... z lacza 8mbit, wyciagam 30-40 Kb/s po prostu "epic lulz", mój ISP blokuje p2p z tego co sie orientuje, kurde..