Yarp napisał(a):
Grałem juz all poza priestem i z tąd moje moze lekko noobowskie pytanko
tzn jak tam pvp priestem . bo wiem ze jak przypakuje all shadow to kozaczy ale jak widze filmy w ktorych znika banka to ma przewalone ostro wiec jak to jest w end game?jakby ktos mogl cos powiedziec .
Przy odpowiednim buildzie i odpowiednim sprzętem (nowość, nie? dotyczy to chyba każdej klasy) shadow jest w pvp bardzo dobry. Myślę tu głównie o 1vs1 i jakimś world pvp, bo w grupie to raczej różnie.
W end-game'ingu 1-2 shadow priestów w 25-ach to raczej podstawa teraz (ale build shadow pod PvE i PvP sporo się różnicą, niestety raczej nie da się mieć buildu pod jedno i drugie), nie tak jak kiedyś.
Cytuj:
Ja tez zaczolem sie bawic priestem, do 60tki przynajmniej chcem byc shadow bo najlatwiejsze levelowanie. Ale bardzo mnie interesuje build Discipline/holy jak sie na to mozna zapatrywac, z tego co widze priest z takim buildem moze miec naprawde wielka przezywalnosc do tego dobrze leczyc (patrze pod katem Bg i aren). Ktos kto gra takim buildem moglby cos doradzic?
Priest, patrząc pod kątem aren, ma sporo fajnych talentów. Pomijam discipline, bo raczej na początek nie opłaca się pakować tam wszystkiego, jak zaczynasz areny. Lepszy talent z holy, który po każdym critcie daje Ci 60% szansy na buffa, który przez 8 sekund trwania nie pozwoli przeciwnikowi kolejny raz Cię critnąć.