Deshroom napisał(a):
niebezimienny napisał(a):
Ja mam taki sposob: haslo zmienilem sobie na innym komputerze i wyslalem do siebie, dalem ctrl+c i skopiowalem do notatnika i zapisalem na pulpicie obok ikonki wowa, i za kazdym razem jak wchodze do gry to robie ctrl+c, ctrl+v
Nie wiem czy to skuteczne ale wydaje mi sie ze skoro keylogger pamieta jakie przyciski nacisnalem na klawiaturze to bedzie tylko widzial ctrl c, ctrl v itd?
dokładnie. to dobra metoda
Ta metoda tylko pozornie wydaje sie dobra , poniewaz loggery moga skanowac pamiec podreczna , robic screeny etc.
na dzien dzisiejszy jesli ktos jest paranoikiem to polecam wpisywac haslo troszke inaczej
zalozmy ze haslo to mampryszcze007 .... zaczynamy od wpisania "007" klikamy przed tym co napisalismy ipiszemy "pryszcze" znowu klikamy na poczatku i piszemy "mam"
oczywiscie ta metoda tez nie jest na 100% pewna bo keylogger moglby rejestrowac klikniecia i wtedy to kewstja czasu jak haxor sie polapie w jakiej kolejnosci to haslo poskladac - ale zasze mozna wklejac w srodek wyrazu , badz miec taki cag znakow w hasle ze po wklejeniu nawet dla mowiacego po polsku (w tym przypadku pryszcze lol) nie bedzie to mialo sensu i takie skakanie po hasle robi metlik w glowie ;0
ja wpisuje normalnie mam FW i jeszcze nigdy nie stracilem konta