sidagel napisał(a):
hrhr "He is my master" fajne:) tylko troszkę zboczone
Ta, oglądałam. Podobało mi się.
Przed chwilką skończyłam Code Geass... Zastanawiam się, kiedy będzie kolejny odcinek, bo usiedzieć nie mogę. Skończyć w takim momencie to zbrodnia. > < Jeszcze 2 odcinki wyciągnąć z tego się da (oby jak najszybciej ^^'''), ale co do drugiej serii jakoś nie jestem przekonana...
Co mi się podobało... Ciężko do końca rozgryźć motywy postępowania głównego bohatera, co jest dla niego ważne, a co jest tylko elementem gry. Według mnie kilka razy "zaprzeczał" sam sobie. Hmm... Może zaprzeczał nie jest tak do końca odpowiednim słowem - mam na myśli np. spotkanie z Euphie dotyczące Nipponu czy sam stosunek do Suzaku - jakby do końca nie mógł się zdecydować. Pewnie "gadam jak potłuczona", ale coś uznałam, że coś konkretnego prócz "podobało mi się, chce kolejny odcinek" wypadało by napisać.
Ach tak i clampowski design. Moim zdaniem, jeśli pominiemy dziwne kolory ust u niektórych pań - super, szczególnie podoba mi się postać Lelouche (czarne, "rozczochrane" włosy górą, nie sądziłam, że różowe/filetowe oczy mi się spodobają oO). I tak przy okazji - nie uważacie, że Suzaku to klon Shaorana (/Syaorana) z Card Captor Sakura?