Mendol napisał(a):
czemu wizualnie przypomina to blog roballa?
Bo robal szybciutko zmienil swoj layout po tym jak postawilem mojego bloga, zdaje sie ze niektore linki dalej sie podswietlaja na zielono..
Cytuj:
wymierne korzysci? za komentarz w obcym jezyku biore 100 euro
To w polszy taki problem z jezykami jest?
Cytuj:
zrobiles kawal dobrej roboty (ciekaw jestem czy sam to napisales wszystko, czy wspomagales sie juz istniejacymi recenzjami) ale pare szczegolow trzeba by dopracowac
moze troche mniej powaznie sprobuj pisac, recenzji samej gry powstaly juz setki i ciezko sie przebic umieszczajac w niej czysta informacje.
To nie miala byc recenzja. To jest opis ewolucji tej gry przez ostatnie prawie 10 lat, z zaznaczeniem co zostalo zmienione, dlaczego, i co to znaczy dla gracza. O grafice i historii moze sie PC Gamer rozpisywac, ja staram sie (nie znaczy ze mi sie udaje) koncentrowac na opisie designu i gry i powodach dla ktorych takie a nie inne rozwiazania zostaly zaimplementowane w grze. To nie zawsze bedzie interesujaca i lekka lektura, chyba ze ktos jest zainteresowany taka tematyka.
Co do czytelnosci strony, tak, musze popracowac nad layoutem bo tekst jest troche za bardzo zbity i wyglada srednio jak sie napisze kilka stron.
Zobaczymy co wykombinuje