Cyrkon. Hihihi... no ja nie wiem czy ty mi nie ublizasz ;D Oczywiscie ze instaluje do innyh katalogow ale jakos i tak mi sie cos wali. Jakby pliki do ktorych odwoluje sie jedne client byly niektore czytane z jedneog katalogu a drugie z drugiego. Dziwnie to brzmi ale takie sprawia wrazenie. Dla przykladu - odpalam patcha pod 3d to mi wyskakuje ze juz mam najwyzsza wrsje i podaje wersje do ktorej mam ren spaczowane. Dzikie to
speech.mul Znam ten patent bo mnie sie tak walilo na cl. Na zs w ren moge normalnie pisac. W TD nie, wiec probowalem tego starego sposobu i nie ma zadnego wplywu. Wciaz nie da sie pisac "nie". To chyba ktos w origin jest fanem poztywnego myslenia. Kiedys gadalem z jakims gostkiem od tego to sie prosukowal ze nie mozna myslec o jakis sytuacjach w kategoriach zaprzeczania. Czyli mowimy "bedzie dobrze" zamiast "nie bedzie zle". lol... ;D
Oczywiscie odpalam przez ignition ze strony cl. Ale to i tak nie pomaga.
Summa summarum - ani kasowanie speech.mul ani patchowanie, ani inne wybryki zwiazane z uo nie sa w stanie zmienic tego, ze nie moge mowic "nie". W dodatku to farbowanie jest zwalone. :/ Narazie ren dziala a w razie czego bede molestowal duchy o teleportacje. Ostatnio 3 godziny nie moglem wejsc - to jest dopiero tragedia ;(