kac napisał(a):
sorki ale ja odnoszę raczej inne wrażenie:(
trochę za dużo jest tutaj czepialstwa się i próby "dokopania" komuś zamiast przypomnieć sobie własne pierwsze rajdy w Kharazamie czy pierwszego heroicka w green sprzęcie z ludźmi bez większego doświadczenia rajdowego...bo i owszem dla kogos kto farmuje SSc/Tk (albo hyal i bt) to full clear Kharazamu nie jest żadnym /flexem...ale warto przypomnieć sobie jak to było 6 miesięcy temu. Raczej nic nie wnoszą posty whinujące na kogoś kto "tankował arana"...wystarczy po prostu napisać:
/gratz
o ile prościej, szybciej i przyjemniej?
dzieki, bo tez takie odniosłem wrażenie. mój kłopot polega na tym że jako casualowy dps (mam rogala z niezłym gearem) chodze do SSC czy Eye ale casualowy MT to juz jest gorzej - wogóle miałem problem bo kto chce prot warriora który rajduje max 1-2 per week.
gram mase heroiców i własnie pierwszy raz od tych dwóch lat byłem znowu MT w rajdzie (jakis tam trzeci kara skład)
bardzo się ucieszyłem bo tankowanie to to co umiem robic najlepiej choćby było to kiepskie tankowanie
test zdałem i to mnie cieszy bo byłem pierwszy raz nie było wipów i głupoty. wszyscy w raidzie byłi zaskoczeni że tak dobrze poszło i w ten sposób mam szance casualowo zbierać kara tanking gear a to było moje marzenie od dłuzszzego czasu - rogal jest kosmicznie nudny