Huckster napisał(a):
Urza - Morrigan Hands? on nie ma nic z Hands....
Na ostatnim runie dropneło lvl35 a te points na GP zawsze są jeden run do tyłu zresztą starczy spojrzeć na daty runów i odrazu widać ze ostatniego brakuje.
Huckster napisał(a):
Kolejnym zadaniem będzie zrobienie takiego mini plannera, który by ułatwiał wybór danego Salvage'a w zależności tego co komu brakuje i jaki to level armora.
Po co ci jakikolwiek planer starczy jak narzie będzie robić raz na tydzień:
Bhaflau Remnant(farm LBC zależnie od mad bombera), Arrapago Remnant (tylko farmowanie), Silver Sea remnant (farmowanie+boss).
No i co 2gi tydzień zamiast jednego z tych runów iść ubić zhlom remnants bossa.
Bardziej to trzeba kogoś co będzie parsował cały run od poczatku do końca (bossa osobno) żeby zobaczyć co można poprawić.
No i w sumie wydaje mi się że na każdym runie gdzie farmujemy cokolwiek powinien być choć jeden THF najlepiej jakby miał TH4 w sumie napisze potem enoikosowi żeby zaczoł chodzić THF only.
Tak samo jak ostatnie 2 arrapago runy na jednym mielismy 10 osób i zdążyliśmy ubić prawie wszystkie NMy i bossa a potem mieliśmy 15 osób i ledwo starczyło czasu na ubicie wszystkich NMów.
Sam bym pewno parsował wszystkie runy ale ja zwykle jestem prawie na samym końcu do magic cella ponieważ zawsze biegam do telepów czyli praktycznie do czasu aż dostane magic to zaraz staram sie biec do telepa jak dostane magic to staram się jak najdłużej być z party więc w sumie moje parse na runie byłoby dość lipne + wyłaczenie wszystkich filtró loga jest dość uciązliwe dla maga.
PS W sumie to chciałem zobaczyć ile dmg robią ogulnie BLMi może bardziej opłaca sie brać wiecej DD i BRDów niż więcej BLMów no ale do tego trzeba z kilku konkretnych parsów. No i jakie DD joby są lepsze od innych.