tczewiak napisał(a):
kkk: Ty tak na serio? Jakieś lekarstwa odstawiłeś wbrew zaleceniom czy co?
Tylko dlatego ze ktos nie jest pieprzonym dorobkiewiczem a gleboko wierzacym patriota...
Tylko dlatego ze cenie to co mam... Cenie Polske, dlatego ze cenie ludzi ktorzy poswiecili zycie abys ty mogl godnie zyc... To juz musze byc chory??
A co ci dala Anglia... I reszta tej watahy?? Plan marshala obejmowal Niemcy ktore wywolaly taka wielka tragedie, zniszczyly pol europy... Ale Polski juz nie objal...
Zreszta nie bede dyskutowal z ludzmi twojego pokroju, w ktorych nie ma ani krzty ducha patriotyzmu.
Ktorzy zagubili podstawowe wartosci... Bog, Honor, Ojczyzna... I to nie wymyslilem ja kolego.
Tak bylo od zawsze, ciekawy jestem czy w Szkocji naprzyklad ktora tez latami jak Polska walczyla o wyzwolenie. Sa takie blazny pokroju ciebie i jeszcze kilku osob na tym forum...
Z tego co wiem Szkoci sa dumni ze sa szkotami i mimo ze teraz znacznie sie rozwineli kiedys nie bylo tak rozowo dla nich jak teraz. Ale jakos masowo nie opuszczali Szkocji by wyjechac do Angli na zarobek, bo maja honor i sa z tego dumni.
A wasza blazenada juz przestaje mnie bawic. Jak pisalem wczesniej chcesz to jedz (jeszcze lepiej) nigdzie nie napisalem ze gardze ludzmi ktorzy wyjezdzaja...
Ja gardze ludzmi ktorzy gardza Polska i tym co im dala... Wielu znanych Polakow utozsamia sie z Polska (chodzi mi o sportowcow).
Robert Kubica co mu dala Polska?? Nic... Poza nazwiskiem a teraz Polska jest dumna z niego a i on sie nie wstydzi ze jest Polakiem utozsamia sie z narodem.
Ebi Smolarek - ledwie mowi po Polsku wychowany w Holandi a za Polske gotow sie jest posiekac...
Wiem ze sa tacy ludzie i na cale szczescie... Skoro ty jak i inni tutaj nie utozsamiaja sie z Polska, gardza Polska tradycja i polskimi korzeniami... Takim wlasnie mowie wypierdalac bo wiecej szkodzicie niz pozytku robicie... Jezdzcie Angolom i innym buty calowac, moze wam sie uda... a moze bedziecie zwyklymi parobkami gardzonymi w nie swoim kraju i mimo wszystko tego wam NIE ZYCZE.
Pozdro dla normalnych
Edit: Kabraxis jak wyzej...
Kabraxis nie zmienie nicka bo ciebie razi to ze jestem patriota jakbys czytal uwaznie wszystkie posty moze bys tak nie twierdzil. Ale po co??
Rozroznij pare wanych rzeczy:
Patriotyzm a Fanatyzm
Zaslepienie a Pamiec o Bohaterach
Idiotyzm a dyskusja na forum...
Nie znasz mnie nie oceniaj. Popatrz na siebie pewnie nawet do spowiedzi nie chodzisz bo po co?? Wartosci Religijne tez sa pewnie "be"