Cytuj:
Więc piłka prosta - nie u Ciebie, bo nie wiem nawet czy to w końcu zorganizujesz czy nie. Za dużo dram i widać że kompletnie nie rozumiesz jak assaulty działają.
Za to ty wiesz wszystko najlepiej nvm przyzwyczailem sie przy okazji copa.
Cytuj:
Ty zaczynasz stawiać jakieś dziwne, popieprzone warunki.
Dziwne, popieprzone? Co jest dziwnego i popieprzonego ze chce aby sie niezdecydowani zdecydowali? W tym momencie to samo stwierdzenie mozesz puscic do Draka a propo tego tematu.
Cytuj:
Najpierw piszesz, że poniedziałki, teraz że jednak nie.
To zerknij sobie na grafik Frey i zauwaz ze pracuje w godzinach 18-6 co oznacza ze event nie bedzie mogl sie odbyc + do tego twoj wymysl jestem w dwoch staticach czyli co? run raz na dwa tygodnie? Dlatego stwierdzilem ze jezeli jest sklad to przesunac mozna event z poniedzialku do srody - oczywiscie jak jest sie w jednym staticu to jest to wykonalne a nie w dwoch.
Cytuj:
Jak się zdecydujesz, jednak to zorganizować, skończysz strzelać /emo z dupy i będą to poniedziałki to bardzo chętnie.
Terminy beda i beda takie jak wszystkim bedzie pasowac - nie tylko tobie.
Cytuj:
Wtedy i Katsu i Allbin by także mogli i nikomu nic by nie kolidowało.
Pozwol ze oni sami sie tu wypowiedza bo na razie o tym ze Katsu moze to wiem od ciebie.
I na koniec - z laski swojej przestan sie rzadzic jakbys byl nie wiadomo kim i wszystko wiedzial bo tylko ludzi wkurwiasz.
Katsu prosze o wypowiedz jak to faktycznie jest, jezeli jestes u mnie to spoko poszuka sie 6 osoby, u Draka tez spoko wtedy zamykam temat szukania ludzi bo whma nie znajdziemy. Prosze tylko powaznie propozycje bo jak ktos ma mi za uchem za przeproszeniem pierdolic moze tak moze nie to mnie sie nie chce nawet z nim gadac.