Kiedys molestowalem o cos takiego gm'ow na ircu. Plan ogolnie mam taki coby oprocz takiej zwyklej melodyjki jaka jest grana przy uzywaniu umiejetnosci, bard mial takie rozwijane menu. Podobne do krawieckiego, albo moglo by wygladac jak to po wpisaniu .online. Mialby tam rozne muzyczki. Wraz ze wzrostem skilla dochodzily by kolejne, coraz trudniejsze do zagrania. Byly by to takie 3-4 minutowe kawalki. Zreszta bez problemu sam moglbym je napisac ("troche" brzdakam na wioslach nie chwalac sie ani troche;)) a z podmiana nie ma problemu, bo pliki sa w formacie midi. GMowie musieli by zrobic menu, okreslic trudnosc grania... to zreszta moglbym ja zrobic bazujac na trudnosci melodii w realu, umiescic na stronie plik z muzyczkami i patcha z tym okienkiem. Nie wiem jaka jest tego trudnosc - nie znam sie. W kazdym razie jak mowilem z checia podjal bym sie zadania zrobienia takowych muzyczek. Powiedzmy 10 - po jednej co 10% skilla albo 20 muzyczek co 5%... Raczej nie psuly by klimatu bo postaral bym sie jakies wlasne wrzucic zamiast tylko przepisac muzyczke jakies kapeli na midi.
Tylko troche mi programu brakuje. Testowo zrobilem Blind Guardian - Bard's Song - In the forest i brzmi swietnie i nadawalo by sie tylko ten goopi shareware nie ma opcji exportu do midi. :/ W kazdym razie jak tylko by padlo haslo: "rob midi" to moge sie wziac za robote. Duzo czasu by mi to nie zajelo a ta klima z bardem w karczmie grajacym rozne ladne kawalki to bylo by cos... Ah... az milo by takiego miec na wyprawie nawet nie do pomocy w walce ale po prostu jako kompana. Chyba wtedy bym przestal miec wlaczonego winampa w tle ^^. Zreszta dosc sporo bylo tych roznych pomyslow w trakcie stawiania serva. Moze nie beda zapomniane?