kk, to teraz na mnie kolej w zadawaniu pytań.
http://www.komputronik.pl/Karty_graficz ... ,id,33689/
1. Czy ktoś ją posiada.
2. Czy ktoś gra na niej w WoWa na Windowsie XP, jeżeli tak, proszę o info about fps, ale nie pod ścianą tylko w raidzie na full zadymie przy koks rozdziałce, minimum 1600x1200 mnie interesuje ponieważ gram na 1680x1050.
3. Czy opłaca się inwestować w ta kartę + windows Vista na kompie który ma rok czasu? dlaczego pytam? ponieważ za rok, pewno będę chciał coś zmienić z grubsza, a jak zarejestruje Viste w necie na obecnym kompie, mogę mieć później problemy. Co myślicie?
4. Czy 500W zasilacz Chiefteca wraz z Thermaltake Soprano dadzą sobie z tym radę? czy będę musiał zmieniać zasilacz? wypłaciłem za niego 240PLN rok temu, także nie wydaje mi się.
5. Mam GF 7800GTX Asusa, i po zmianie monitorka troszeczkę mam ograniczone pole wobec gier i takiej rozdzielczości, dlatego chcę to zmienić.
P.S
Mamw dupie DX10, chociaż nie ukrywam że będę się cieszył. Aczkolwiek, hamuje mnie nadal Vista, a NO Vista = no DX10. Chcę po prostu mieć w pizdu klatek w WoWie i grać na minimum 50 klatkach w każdym miejscu jakie sobie tylko zażyczę
o to mój prezent dla samego siebie w tym roku ;p.