Deshroom napisał(a):
@up
każda klasa moze byc top, zalezy z kim sie konkuruje. ja poprostu uważam że bycie fury warriorem to straszna strata dla gracza bo arms jest imba w pvp a tank imba w pve. np uważam za granie rogalem za straszną nude w pve i nim nie gram pve. to że masz top dps oznacza tylko to że inni byli gorsi.
ide na zajęcia bo siedze w bibliotece.
znalazłem taki komentarz pod tym filmem z youtube, ogladac nie mam teraz czasu
"This is coming from a Fury warrior myself. This is nothing new tbh, this fight is damage amplified, as well as no holding back in aggro, which is one of the main problems Fury warriors face. If you look closely, the Rogue keeps up with him and passes him for a few seconds, then the rogue dies, (fail!)."
na youtube można znaleźć analogiczny film dotyczący każdej klasy
dobrze ze bronicie warriora choćby był fury - każdy gracz wow predzej czy później zrozumie że warrior to najfajniejsza klasa i chyb anajbardziej wymagajaca od operatora
ciesze sie że nia gram od bety
Fury warrior bardzo czesto( a wrecz najczesciej) rzadzi w dps u nas i w kazdym rajdzie mamy 2 .Gear wszyscy maja taki sam (wiekszosc t6) skillem tez raczej zaden rogue warlock nie odbiega (sa to ludzie co graja od 2 lat wiec raczej wiedza wszytko o tych klasach)Jako gildia istnijemy tez od dwoch lat atm czyscimy black temple/mh w dwa dni wiec
ciezko zarzucic ze sa tu jacys ludzie co sie nie znaja brak im skilla:)
Tak wiec przyjmij do waidomosci ze fury warek jest imba jako dps w rajdach.
Cytuj:
rajduje rzadko bo nie wytrzymuje wiecej niż 2 godziny na raz. badge zbieram na zapas, nethery na kraft
rajdy ograniczam do oblukania bossa jeden raz potem sie juz nie zapisuje. epiki mam w dupie, na graty nie narzekam
Tak wiec o rajdach i dps fury warka w nich nie masz pojecia:)