Cytuj:
No więc tak, ja mam Warriora, jeden kumpel ma Maga/Warlocka a drugi Priesta/Paladyna i przydałoby się z tego złożyć jakiś team. Wydaje mi się że setup Warek, Warlock, Paladyn będzie najlepszy, ale chciałem się was zapytać co o nim sądzicie ?
No wieć taki setup jest dość dobry
sam grałem w takim teamie i mieliśmy około 2k rating ( raz więcej raz mniej ale średnio około 2k) Priest też by tu był dobrym wyjściem ale o ile paladyn może grać w byle czym na początku to priest musi mieć dużo Resilience bo za szybko pada.
Cytuj:
Teraz jeszcze mam parę spraw do ludzi grających Warriorem albo dobrze oriętujących się w tej klasie. Przeczytałem parę poradników typu.
http://www.tankspot.com/index.php?pagei ... usPVPGuide ale w żadnym nie piszą głównie jakich skilli używać na arenach, wiadome hamstring, mortal strike i "kręciołek" to podstawa na arenach (przynajmniej tak mi się zdaje), ale czy marnować rage i używać jeszcze jakiś skilli ? I kiedy używać skilli z większym coldownem, typu. Deathwish czy Itimidating Shout ?
No więc jeśli bijesz kogoś kto i ciebie bije to full ms, whirlwind, overpower jeśli masz build z TM, do tego warto używać Heroic Strika (nie wiem jak jest ze Slamem nigdy go nie testowałem) a w tym przypadku Rage masz dużo więc nie ma co się martwić że zabraknie. Jeśli walczysz w zwarciu odpalasz Sweeping Strike'a i Whirlwindy i Cleave'y.
Walka z Healerami wygląda tak że musisz kontrolować stan twojego Rage żeby zawsze starczyło ci go na przerwanie Heala pummelem. Trzeba trzymać cały czas MSa na przeciwniku i przerywać wszystkie castowane Heale za pomocą Pummela, Intercepta, Intimidating Shout.
Cytuj:
I jeszcze jedno pytanie - mody. Potrzebne mi są mody dla Warka do PvP i aren, ale chodzi mi o takie mody, które przydają się w samej walce, niechce mini mapek aren, programów do liczenia punktów, czy totalnej zmiany interface
Ja używam tylko :
Proximo - pokazuje z kim walczysz na arenie
SCT - wiadomo
CEnemyCastBar - do kontrolowania CD przeciwnika i swoich