Wiec palka mam od niedawna, nie wychodze nim praktycznie z ogrimaru, wiec nie mam problemu z frost magami (1v1). Gram w holy buildzie, jestem swietszy niz swiety turecki, wale righterousa za 300, i shocka za 650 (bez swietego judgementa na celu). Gram arenki, jak na poczatkowego lamusa mam prawie 2k z warkiem w 2v2, podobne ratingi w 3v3, nieco mniej w 5v5, ja wogole to malo teraz gram i nie mam pojecia jak wejsc wyzej, no coz nie kazdy musi byc pro.
Palka mam od niedawna, ktos moglby napisac, chlopaku grales duzo magiem to i czesales, grasz od niedawna palkiem, jeszcze Ci troche brakuje, ja moim przenajswietszym to frost mage roznosze w pyl. A ja bym zrobil: /bow /bow Moja wyrocznio co czynic. Ale trafilo sie ze na forum wlazl moj ulubiony tmat, a ten znany jest ze swojego jezyka cietego niczym bicz succuba
.
Magiem gralem bardzo duzo, bardzo dlugo i po TBC nie spotkalem palka ktory by cos "pokozoł". Dziady w 1v1 vs me /flex. Wrocic nie moge bo to nie jest wyzwaniem lac palkow, za to lac palkiem to by bylo dla mnie cos nowego. Wiec napisalem o laniu jak psa (psa bym nie zlal, mam psiaka i raczej bym zlal kogos kto psa leje), mogles sie dojebac, o lanie psa, ale teraz za pozno. Wiec ja nie widze problemu w zbiciu palka magiem. Wg mnie dziala tu schemat jaki przedstawil Nat piszac o skilu locka i rogala i o tym ze jednym trzeba czesac, zeby zrobic to co innym przychodzi latwiej. oczywiscie schematu nie mozna brac doslownie bo tu chodzi o konkretna sytuacje 1v1 (prawde powiedziawszy w teamie arene latwiej grac palkiem, mage ma wiecej mykow).
Moze wyjebany palek, z wyjebanym gearem, vs sredni mage to jest to. Ale ja sobie kolesia okladalem Winter chillem, (leczyc sie czy dispelowac oto jest pytanie, bo jak sie nie zdispelowal to potem idze frost nova i wez ja zdispeluj), freedom mu kradlem, a na heala dostawal kontre, im wiecej wykonywal akcji ofensywnych tym gorzej dla niego (mane sobie sam wypala), te jego pitu pitu shocki szly w barierke. Jedyne co trzeba to poczekac az koles babla zarzuci, no chyba ze sie przeliczy i wtedy... Mozna by to sie sie rozplakac nad mana poolem maga i porownac go do niewyczerpalnych zasobow paladyna i to jest owszem pewien problem, jedyny jaki widze.
Naprawde juz bez ironi chcialbym sie dowiedzec co moze zrobic holy pala vs frost mage.