Barul zabili cie w szesciu? LoL! A jak wy wlazicie na gore i bronicie wejscia ze mozna wejsc tylko pojedynczo to jak walczycie? Jeden stoi i jak padnie to inny go zmienia?... No comments.
Co do akcji z Diaconem to jak pisalem. Bylo troszke inaczej. Wygral pierwszy pojedynek a pozniej sie na niego rzucili nie pretorianie bo bylem tam ja + dowodca + sinney. Tylko ci co tam byli i im nerwy puscily. Ja gadalem z Diaconem i proponowalem mu zeby sie poddal, opucil bron i oddal zbroje i bron (inaczej sobie tego nie wyobrazam jako poddania sie!) a on ze sie nie podda... Wiem ze tam byles bo widzialem twojego ducha.
Juz mnie to wqrwia ze wszyscy maja w dupie Pretorian. Jak sie komus mowi ze nie powinien wspolpracowac z banitami to mi Xun pisze ze duchy powiedzialy ze handel to wolna wola... Jak odebrano krwawa kule to tez Deedlit krzyczala ze sie krzywda dzieje... A gdzie do jasnej cholery fabula? Pretorianie maja za zadanie chronic s[polecznosc ZS, a kazdy jest madry bo ma jakis tam uklad z kims tam ma "prawo" w dupie. To kogo my bronimy? Siebie? Mnie sie juz znudzilo slyszec 3 razy na dzien gong z wierzy i wchodzi tylko po to zeby zobaczyc ze stoi tak Evantis & Co. i wala na nas poisona z gory. Bo nie bawi mnie wojenka prety vs. redy i to ciagle ganianie sie.
****CIACH****
Czesto mi sie wydaje ze ludzie wypelniaja questy nie dla fabuly tylko dla ^nagrody^ jaka za nia dostana. Bo inaczej lepiej posiedziec porabac, polowic, pokopac itd...
Dla mnie UO to zawsze byly przygody, wyprawy, wspolne przezycia. Tak mi sie gralo na CLu. Tak mialo mi sie grac na ZS. Do dzis pamietam jak sie przekonalem ze 3 wojow moze rozwalic 2 pomioty bez pomocy maga. Jak sie szlo przez pol swiata zeby ratowac qmpli z opresji lub jak oni szli mi pomoc. A tu co? Tylko wasze narzekanai i pretensje. Mam w dupie. kto mnie zna z gry ten wie jak gram a ci co nie wiedza to mzoe sie przekonaja, ale juz nie znajda we mnie stroza prawa...
Pozdr.
Akhorahil
Simple XP4Ever <font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: KromeR dnia 2002-04-21 19:25 ]</font>