Cytuj:
No właśnie, co wam to daje, ani golda za takie kile nie dostajecie, ani honoru, nie jest to też żadne wyzwanie więc nawet nie ma się czym potem pochwalić.
po poteznym ganku, zawsze jest szansa, ze pojawi sie emo-ciotowaty whine na forum.
cos w stylu tego topicu.
Goatus napisał(a):
Zawsze mnie bawią ci wszyscy hardcore pvp'erzy którzy chcą full loot, exp pen, full pvp w każdym miejscu i czasie bez żadnych reperkusji. Prawda jest taka że teraz możecie być tacy mocni w gębie bo praktycznie żadna gra nie spełnia tych wszystkich wymagań na raz. Ciekaw jestem co się stanie jak taka się pojawi? Ile z was wytrzyma w takich warunkach więcej niż miesiąc z active account? 50%? 30%? może 10%? Mi się wydaje, że ta ostatnia opcja. Opowiadać jak to full pvp jest lepsze i fajniejsze to każdy może, a prawda jest taka że i tak gracie w carebear wow'a mimo iż na rynku jest kilka innych gier które zdecydowanie bardziej odpowiadają waszym wymaganiom.
ja wytrzymam!
ponadto, na rynku nie ma mmorpgow spelniajacych te wymagania, dlatego wszyscy siedza w carebear wowie.
(VG umarl, EVE to nie ten klimat - ja lubie patrzec na tylki elfek, a nie na burte statku, UO to gra z innej epoki, playerbase obecnie bardzo maly i EA ciagle wprowadza "rewolucyjne" zmiany - mozna powiedziec, ze tez martwe).
plxxxx pokaz mi te kilka innych gier o ktorych wspominasz w swoim poscie.
Cytuj:
oczywiste jest ze gra nastawiona na open pvp bedzie projektowana w inny sposob, pytanie tylko w jaki sposob zostana rozwiazane kwestie ekwipunku, zlota i innych dobr gracza, piszesz ze gra bedzie zupelnie inna, ale czy potrafisz podac przyklady takich rozwiazan?
wiekszosc itemow z craftu, dodatkowo maly nacisk na sama itemizacje (czyt. gra nie bedzie tak item based jak wow), rozne sposoby rewardowania graczy za questy - np. nowymi czarami/umiejetnosciami, ktorych sie po smierci nie traci, duzy nacisk na unikalny build postaci, rozkladanie statystyk i umiejetnosci.
brak mozliwosci resetowania talentow HEHE.
death penalty ma byc odczuwalne i ma zabolec, ale nie na tyle mocno, zeby ktos po zyletki biegl.
no ale jak nirktorzy nie moga przezyc samego ganka w wowie, w ktorym nic kompletnie nie traca, to pvp w mmorpg jest nie dla nich.
Cytuj:
A inside ty się nie łapiesz do grona któremu wyłasi słoma z epaxów - masz za mało epaxów
bawicie mnie serdecznie moze ktoś mi poleci wyjazd do iraq ?
a i czemu tylko inside ma link do armory a reszta progankerów nie ? moze wy nie macie wcale epaxów ? jeśłi tak to po co dyskusja jak temat nei o was ?
fajnie flejmowales jeszcze kilka stron temu, ale teraz to ewidetnie skonczyla ci sie inwencja tworcza aka. pierdolisz.
super rating 2v2 masz, btw ;]