Hm...do tych, co nie grają - widzę, że sporo z was ma toony na Eclipse (wiem, największe polskie community pre-nge) - spróbujcie może innego servera, szczególnie Eu-Chimaera, oraz Eu-Infinity...? Bo naprawdę - mam 2 low lvl toony na Eclipse, i żadnej motywacji/sensu, by grać na serwerze, gdzie w teoretycznie "godzinach szczytu" czasu US, w ME jest może parę jeno osób...
Co do zmian - cóż, czekamy na Ch7, Ch6 okazał się całkiem znośny - podwyższyli trudność mobów, dodali sporo rzeczy - jak np. przerobiony Imperial Themepark - naprawdę super zabawa, w Restuss można było tylko zastać grupki rebeli, stojących jak te - za przeproszeniem - krowy na pastwisku, z dziesiątkami imperialnych w Emperor's Retreat - a warto dodać, że teraz poza może 1. misją, wszystkie pozostałe wymagają wielu podróży, dookoła galaktyki, więc tym bardziej to ukazuje, jak wiele osób się w to zaangażowało.
Chociaż póki co, mało osób coś na moim servie (Chimaera) gra - od czasu kiedy CH7 weszło na TC...
Ok, jest tylko jeden wielki minus - wygląda na to, że znerfują medica.
Teraz mają mieć (podobno) 3 revivy, 1 w combat, z 5 min cooldown, 1 out of combat, z trochę krótszym cooldownem, i 1 out of combat area revive.
Nie za bardzo sobie wyobrażam robienia np HK runów w takim trybie, no ale - pożyjemy, zobaczymy. Generalnie, jest duży opór na forum, więc jeśli SOE zobaczy, że ludzie to sprawdzili, i nadal nie lubią, może to cofną.
Ok, to by było na tyle w miarę aktualnych wieści.
A tak prywatnie się pochwalę, że moja pierwsza "poważna" (nie na trialu) postać - Eril Tens, wreszcie, we wrześniu, osiągnął cl90, i rangę majora armii imperialnej - i to pomimo faktu, iż of 1 poziomu był officerem, czyli jedną z najsłabszych (jeśli nie najsłabszą) klasą PvE.
Aha, i Pozdrownienia z Chimery - jak coś, to z pewnością spora grupa imperialnych weteranów byłaby mile widziana, jako, że rebele nas raczej mocno przewyższają liczebnie.