brd ogolnie wydaje mi sie strasznie resowaty, w porownaniu do rdma ;p
ale to moze byc dlatego, ze mam rdma niemal na max wymeritowanego, a brda tak sobie.
jaki equip zakladasz, zalezy od tego co robisz, wiadome jest, ze nie zalozysz full mp do tp burn z /nin subem.
wiadome jest tez, ze na HNMy trzeba miec sporo skilla i chr zeby wyladowac elegy na hi lvl mobach, no i przy tym spora pule mp do support leczenia.
no wiec, w przypadku tych spodni, nie wiem jak sie maja resy
nie testowalam jeszcze, nie mialam kiedy >.>
ale wydaje mi sie ze beda mniejsze, z racji tego, ze nie dosc ze masz chr+10 to jeszcze 5 wind skilla; przy tych spodniach af1 wydaja sie na serio bardzo bardzo biedne.
to czy bedziesz miec res, zalezy w duzej mierze od skilla, wlasciwie to w najwiekszej mierze od skilla, chr jest drugozedna sprawa, z racji tego, ze statsy nadaja sile (moc) debuffowi, a dopiero w dalszej perspektywie wplywaja na resist. czyli spodnie ze skillem i jeszcze dodatkowa chr, powinny dac ci o wiele mniej resow niz af1/shair seraweels.
nie wiem za bardzo czy af1+1 nie beda lepsze na resy, z racji az 8 wind skilla.
uwazam ze te portki sa najlepszymi w grze dla brda, 10chr zadne nie daja, no i te 5 skilla (w prawdzie mam af+1 gaty ale one maja tylko skilla), przy tym 3% mp. dla mnie na serio bez porownania sa najlepsze.
nie bede wydawac milionow na shair manteel, przynajmiej teraz
wiec uzywam yigit/dalmatica/af1+1 body, zalezy do czego.
mam tez af1+1 rekawiczki/shair gages, af2 czape/wahlara turban (to glownie na tp burn na ktorym nie mam resow, albo tam gdzie mam duzo czestego sleepowania, corsette+1, jester's +1, rostrumy (mialam tez shairy, ale sprzedalam
) itp itd
boze jak sie rozpisalam, pewnie wiele z tego jest belkotem, lepiej podyskutowac ingame ;p
a no i dodam, ze brd jest moim drugozednym jobe, uwielbiam go, ale rdm jest dla mnie wazniejszy, lepiej sie na rdmie znam, totez wiele rzeczy moge tez pisac przez pryzmat rdma ^^;