Buffchef napisał(a):
Jasssne, healer w setupie z większą ilością DPSu ma więcej czarów a MS warrior tysiąc nowych skilli ... no i healer nie musi już stać w miejscu, żeby wycastować heala LOL
healerzy w innych setupach musza zapieprzac kolo pilarkow, unikac CC, fake castowac, czasem skoczyc z mostu.
to sie chyba skill nazywa~~.
healerzy w omawianym 3 healer setupie stoja sobie w miejscu i naciskaja dwie ikonki za pomoca myszki ;]
to sie nie nazywa skill.
Cytuj:
Napisałem coś innego, ale proszę przekręcaj, to i tak nic nie zmieni.
napisales, ze kazdy dobry team pokona nie potrafiacy grac 3 healer setup.
ja niestety spotykam potrafiacych grac ludzi - taka battlegrupa :<
Cytuj:
Wysysasz te "fakty" z palca.
nie z palca, tylko z monitora.
"ić" na warcaftmovies i popatrz jak wyglada styl gry tych dwoch typow setupu arenowego.
Cytuj:
Nie mam zamiaru podawać Ci taktyk itp. Dojdź do tego sam, przecież pokonałeś samego Elmonstera więc na pewno zajarzysz. Or not
nie podasz taktyk, bo ich nie znasz.
w poprzednim poscie pewnie chciales zasugerowac mana burning, ale zeby 3 healerow - z 10k many kazdy - wydrainowac wystarczajaco szybko (czyli zanim pierwszy cloth padnie), to potrzeba trzech mana drainerow/burnerow, a takich teamow jest bardzo bardzo malo, bo poprostu nie sprawdzaja sie przeciwko masie innych setupow.
ps. nie znasz sie. i kazdy to widzi ;]
Cytuj:
Bez obrazy, ale "stanie w miejscu i spamowanie dwóch klawiszy" i nazywanie czegokolwiek "OP lameriadą" przez warlocka jest komiczne. Popatrz w lustro.
bez obrazy, ale jak nie wiesz jak wyglada granie affli lockiem na arenach, to stfu.