Tak, zobaczymy mam kumpla c o w belfascie tez mieszka i kupuje fury tzn ma juz preorder. Wiec bende wiedzial jak sytuacja wyglada szybko. Sam poczekam jak spr jak sytuacja wyglada wtedy kupie najwyzej. Pudelek tu nie zabraknie bo co 5m mam sklepy z grami
Za to z mikroskopem szukac dobrych sklepow ze sprzetem tutaj
PS: Dostalem keya do bety Hellgata i spr jak to sie ma do dema bo nie chce gry skreslac po demie. Zobaczymy pozatym subscription bendzie tylko 5funtow albo 10$ jak kto woli. a to dla mnie 30min roboty tu wiec jak sie mi spodoba gra to tyle moge placic za pol mmo
Pozyjemy zobaczymy
Narazie z ostatnio pojawiajacych sie tytulow na 100% skreslilem TR, bo nic mnie ta nie trzyma na dluzej niz godzine a potem odpalam cos co mnie wciaga jak np eve.
Generalnie musze miec gierke co sie wyzyc mozna od c zasu do czasu jak sie skile trenuja w eve albo musze zmienic otoczenie
Narazie mam 2 kandydatow Fury i HL.
Swoja drogoa jutro musze wejsc na lotra i kuknac ten nowy patch ale watpie aby mnie przytrzymal na dlugo niestety, mam juz dawno temu nabita postac na maksa w clasowym secie, kupie kasy i generalnie nie ma co robic. Rep tez zmaksowalem
I wieje nuda a 40x za np 1 toporkiem co ma moze z 2% dropa nie bende latal jak mam prawie identyczna bron.
Ech zyc nie umierac byle przeczekac susze zanim wyjdzie conan i WO, lub SG:worlds