r3ap3r napisał(a):
Widac jestes w tych 5% co gra legit, i z pewnoscia nigdy nie kupiles ani jednego kk adeny na allegro czy gdzies tam. To raczej sprawa kazdego z osobna czy cche grac normalnie czy cheatowac i nie wazne co bys powiedzial i tak beda robic swoje
Co nie znaczy, ze mam nie mowic nic.
Co nie znaczy, ze bede siedzial cicho, gdy boterzy obnosza sie ze swoim oszukiwaniem.
W przeciwienstwie do tego, co niektorzy mowia - ignorancja nie jest blogoslawienstwem.
Uhm, sry za offtop, ale to raczej miejsce na pochwalenie sie tym, co sie osiagnelo w l2... Botowanie i inne takie, to pare tematow wyzej.
*edit*
A odnosnie tego 5%, to przeprowadziles jakas anonimowa ankiete, czy jaki czort? Skad ludzie tacy jak Ty, biora takie liczby? Ja zdaje sobie sprawe, ze w top klanach trzeba przybotowac i zakupic cos od chinczyka, zeby utrzymac sie na powierzchni - bo trzeba byc uber i ownowac noobow... Tam to moze faktycznie 5% gra legit... Ale rozejrzyj sie dookola, zobaczysz, ze L2 to nie tylko 2 ally na krzyz...
Od poczatku mojej gry w l2, bylem w 5 klanach i 90% ludzi, z ktorymi utrzymywalem kontakt nigdy niczego nie wybotowalo, ani nie kupilo na ebay. Wszystko wyfarmilismy, albo wyhandlowalismy. Nikt nagle nie wyskoczyl w full S grade i 78/78 po miesiacu gry na retailu.
Ehh, 5%... Szkoda slow... i tak za bardzo sie rozpisalem.