No wiec pogralem i cos mozna napisac:)
Wiekszosc rzeczy mi sie podoba np grafa imo taka ze "co tu wiecej wymagac?" ;p Ale juz np te cale niewidzialne barierki przy schodach czy skarpach malutkich to bywaja denerwujace
Co imo wypada slabo to dialogi, to takie rpgowanie w ktorym wystarczy klikac all co mozna i nic sie nie stanie zlego tylko tzreba uwazac na wybory ktore czasem sie pojawiaja a w wiekszosci przypadkow po kilku h postac juz nie pamieta ze wczesniej nie chciala juz z nami gadac;) Jakos tak wlasnie brakuje mi tego czegos co powoduje ze na rozmowie trzeba sie skupic i DOBRZE JA POPROWADZIC, niestety tutaj nie ma zadnego prowadzenia, czy pojedziemy od gory listy czy od dolu ( pomijajac "bywaj" ) i tak wynik bedzie identyczny :/
Walki mi sie podobaja:) Troche rozwijanie postaci chyba kuleje bo z tego co widze to wiedzmin rozwija sie caly a nie specjalizuje sie za bardzo
Czyli ze na koncu bedziemy miec chyba all umiejetnosci i skille. To tez imo troche jest nie za bardzo
Questy proste raczej ale nie wiem czy to minus czy plus;p Zawsze wiadomo gdzie isc bo nawet strzalke nam na mapie pokaze
Tak troche widze ze pojezdzam ale gierka i tak niczego sobie:) Mi sie najbardziej walczenie podoba ( poza zbieraniem trupow;p )